“Βρώμικα” και με παρελθόν τα δυο πιστόλια που βρέθηκαν στο μαύρο Qashqai στον Νέο Κόσμο

Τα όπλα που βρέθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο στο Νέο Κόσμο «μίλησαν» και όπως φαίνεται έχουν χρησιμοποιηθεί σε αιματηρές συμπλοκές στην Αθήνα αλλά και στην επαρχία

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει ήδη γνωστά, εντός του οχήματος ανιχνεύτηκαν αποτυπώματα και στοιχεία DNA, τα οποία ταυτοποιήθηκαν με τα δύο θύματα της μαφιόζικης εκτέλεσης στον Κορυδαλλό το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (7/6).

Τα όπλα που «μίλησαν»
Υπενθυμίζεται ότι εντός του οχήματος που εντοπίστηκε την επόμενη ημέρα, είχαν βρεθεί δύο πολεμικά τυφέκια τύπου καλάσνικοφ, 2 πιστόλια – περίστροφα των 9 χιλιοστών, αλεξίσφαιρα γιλέκα, χειροβομβίδα και σφαίρες.

Από τη βαλλιστική εξέταση διαπιστώθηκε ότι τα δύο καλάσνικοφ είναι «καθαρά» και δεν έχουν χρησιμοποιηθεί κατά το παρελθόν σε κάποια εγκληματική ενέργεια.

Αυτό που εντόπισαν οι αξιωματικοί στα εγκληματολογικά εργαστήρια είναι ότι το ένα όπλο έχει χρησιμοποιηθεί σε επίθεση που έγινε σε βάρος αστυνομικών στη Δυτική Αττική προ δεκαετίας, και συγκεκριμένα στη Μάνδρα. Το δεύτερο όπλο φαίνεται πως είχε χρησιμοποιηθεί και αυτό αλλά στην Πάτρα.