Λάρισα: Σε ψυχιατρική κλινική η δημοσιογράφος που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

Λάρισα: Για τη διάσωση της 57χρονης αλλοδαπής είχε στηθεί μεγάλη επιχείρηση από τις Αρχές

Στην ψυχιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, η 57χρονη αλλοδαπή, η οποία δηλώνει δημοσιογράφος και νωρίτερα σήμερα απείλησε να βάλει τέλος στη ζωή της, ανεβαίνοντας στην άκρη του μπαλκονιού, στο κεντρικό ξενοδοχείο όπου διέμενε, στην πλατεία Ταχυδρομείου.

Για τη διάσωσή της στήθηκε μεγάλη επιχείρηση από τις Αρχές, με την Πυροσβεστική να τοποθετεί δίχτυ ασφαλείας, την ώρα που ειδικός διαπραγματευτείς προσπαθούσε να την πείσει να κατέβει από το περβάζι του μπαλκονιού.

Μετά από αρκετές συζητήσεις, τελικά η έκβαση της υπόθεσης είχε αίσιο τέλος.

Η Ιρλανδικής και Αυστριακής καταγωγής γυναίκα που διέμενε για μεγάλο διάστημα στο ξενοδοχείο, δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα σύμφωνα με τα όσα είπε στέλεχος της επιχείρησης στο onlarissa.gr.

Ωστόσο, φέρεται να οδηγήθηκε σε αυτή την ακραία ενέργεια υποστηρίζοντας πως δέχθηκε απειλές «για άρθρα που έγραψε εναντίον της κυβέρνησης».

Η γυναίκα οδηγήθηκε στην ψυχιατρική κλινική όπου κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία της. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που η 57χρονη οδηγήθηκε από τις αρχές στην ψυχιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου.

Νωρίτερα, ο Υπεύθυνος του ξενοδοχείου, Ευάγγελος Μάρκας είχε δηλώσει:

«Ήταν ένα ατυχές περιστατικό. Η συγκεκριμένη κυρία έμενε στο ξενοδοχείο για πάνω από 8 μήνες, ήταν ευγενέστατη και αξιοπρεπέστατη. Ξαφνικά, μας ειδοποίησαν από τα διπλανά δωμάτια ότι ανέβηκε πάνω στο μπαλκόνι κρατώντας στα χέρια της ένα σχοινί. Αμέσως ειδοποιήσαμε τα σώματα ασφαλείας, κινητοποιηθήκαμε όλοι και στη συνέχεια αρχίσαμε τις διαπραγματεύσεις για να τη βοηθήσουμε να κατέβει και να γλιτώσουμε από ένα ατυχές συμβάν.

Την ουσιαστική διαπραγμάτευση δεν την έκανα εγώ αλλά μια γνωστή της η οποία διατηρεί εμπορικό κατάστημα κοντά στη περιοχή. Όλοι προσπαθήσαμε να αποφευχθεί αυτό, διότι θα μας δημιουργούσε ψυχολογικό πρόβλημα. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της ΕΜΑΚ, πυροσβεστικής και της αστυνομίας και όλα είχαν ευτυχώς καλό τέλος».

Πηγή: Onlarissa.gr