Σοβαρό τροχαίο με 6 βαριά τραυματίες στην Λ. Κηφισίας – Άμορφη μάζα τα αυτοκίνητα

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (12.6.2023) στη Λεωφόρο Κηφισίας με αποτέλεσμα έξι άτομα να τραυματιστούν

Συγκεκριμένα, το τροχαίο σημειώθηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες όταν δύο αυτοκίνητα – λίγο μετά τις 5 το πρωί – συγκρούστηκαν μεταξύ τους στη συμβολή της Λεωφόρου Κηφισίας και Δηλιγιάννη, ενώ στη συνέχεια κατέληξαν εκτός δρόμου.

Από τη σύγκρουση το ένα όχημα καρφώθηκε σε πινακίδα οδοσήμανσης και το δεύτερο εξετράπη προς το αντίθετο ρεύμα και καρφώθηκε στις λαμαρίνες που υπήρχαν γύρω από κλειστό βενζινάδικο καθώς έπεσε πάνω σε φανάρι.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκαν συνολικά έξι άτομα και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ κάποια φέρουν σοβαρά τραύματα.

Απεγκλωβίστηκαν 6 άτομα

Άμορφες μάζες σιδηρικών έγιναν τα ΙΧ ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, απεγκλωβίστηκαν έξι άτομα τα οποία έχουν διακομιστεί σε νοσοκομεία. Οι πέντε, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, επέβαιναν στο μαύρο όχημα και είναι νέοι σε ηλικία.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, τα άτομα έχουν τραυματιστεί σοβαρά. Τμήματα του δρόμου παραμένουν κλειστά για να καθαριστούν, ενώ προανάκριση διενεργεί η Τροχαία.

Τι είπε αυτόπτης μάρτυρας για το τροχαίο

Μία κυρία που είχε βρεθεί την στιγμή του τροχαίου στο σημείο, στην συνέχεια πήγε σε ένα κοντινό βενζινάδικο και αυτό που μετέφερε στον πρατηριούχο είναι, ότι είδε δύο μικρά κοριτσάκια να βγαίνουν από τα οχήματα, μετά την σφοδρή σύγκρουση των αυτοκινήτων.