Θεσσαλονίκη: Άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. απεγκλώβισαν βρέφος από αυτοκίνητο

Το αυτοκίνητο ήταν κλειδωμένο και τα κλειδιά βρισκόταν μέσα. Το μωρό ήταν στο καθισματάκι του

Σωτήρια ήταν η επέμβαση αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στη Θεσσαλονίκη, καθώς απεγκλώβισαν ένα βρέφος που είχε κλειδωθεί μέσα σε αυτοκίνητο.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Τετάρτης, καθώς οι αστυνομικοί έκαναν την περιπολία τους στην περιοχή της Πυλαίας, βρήκαν μία γυναίκα έξω από ένα ΙΧ να κλαίει με λυγμούς και να ζητά βοήθεια.

Όταν πλησίασαν είδαν ότι εντός του αυτοκινήτου είχε κλειδωθεί το μωρό της, το οποίο νωρίτερα είχε δέσει στο παιδικό του κάθισμα. Το αμάξι ήταν κλειδωμένο και τα κλειδιά βρισκόταν μέσα στο ΙΧ με αποτέλεσμα να μην υπάρχει τρόπος ξεκλειδώματος, καθώς η οδηγός δεν είχε πάνω της δεύτερα κλειδιά.

Τότε, οι αστυνομικοί χρησιμοποιώντας ένα ειδικό εργαλείο θραύσης κρυστάλλων έσπασαν το παράθυρο που βρισκοταν στην αντίθετη πλευρά από αυτή που βρισκόταν το παιδί και κατάφεραν να απεγκλωβίσουν το αγοράκι.

Το παιδί τρόμαξε από τον θόρυβο της θραύσης του τζαμιού, ωστόσο αυτό ήταν το λιγότερο που θα μπορούσε να έχει συμβεί εάν οι αστυνομικοί αργούσαν λίγο παραπάνω.

Τελικά η γυναίκα πήρε το παιδί στην αγκαλιά της και οι αστυνομικοί δέχτηκαν τις εγκάρδιες ευχαριστίες, τόσο από την ίδια, όσο και από διερχόμενους και γείτονες που άκουσαν τις φωνές και έσπευσαν να βοηθήσουν.