Θήβα: Μυστήριο με τον θάνατο του 38χρονου – «Δεν είναι αυτοκτονία» λέει ο πατέρας του

Θήβα: Ο άνδρας βρέθηκε νεκρός με τραύμα από όπλο στη δεξιά κροταφική χώρα ενώ στο πατάκι του συνοδηγού βρέθηκε ένα περίστροφο

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση θανάτου ενός 38χρονου άνδρα, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, λίγο πριν τη διασταύρωση Αμπελοχωρίου έξω από τη Θήβα.

Ο άνδρας σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ιδιοκτήτης εταιρείας σεκιούριτι και γιος απόστρατου αστυνομικού, ενώ βρέθηκε νεκρός με τραύμα από όπλο στη δεξιά κροταφική χώρα, πεσμένος στη θέση του συνοδηγού, ενώ τα πόδια του ήταν στη θέση του οδηγού.

Στο πατάκι του συνοδηγού βρέθηκε ένα περίστροφο, με την αρχική εκτίμηση της ΕΛ.ΑΣ. να μιλάει για αυτοκτονία.

Σύμφωνα με τον πατέρα του πάντως, ο 38χρονος φέρεται να είχε δεχθεί απειλητικό μήνυμα στο κινητό του τηλέφωνο, κάτι που ήδη γνωρίζουν οι Αρχές και το ερευνούν.

Λίγες ώρες πριν ο άνδρας βρεθεί νεκρός είχε επικοινωνήσει με τον πατέρα του και του είπε ότι πήγαινε να ξεκουραστεί στο σπίτι, ενώ όλα έμοιαζαν φυσιολογικά.

«Δεν είναι αυτοκτονία», λέει ο πατέρας του 38χρονου στο Star.

«Ήταν πολύ καλό παιδί, έξυπνος, μορφωμένος, άνθρωπος της Εκκλησίας, με περιουσία. Δεν είχε λόγους για αυτοκτονία», προσθέτει.

Συμφωνα με την οικογένειά του, ο 38χρονος ήταν δυναμικός, ενώ είχε υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις και στο παρελθόν εργαζόταν ως ασφάλεια σε υψηλά πρόσωπα, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Star.

Τον τελευταίο χρόνο είχε ανοίξει την δική του εταιρεία σεκιούριτι στη Θήβα, την οποία θα ελέγξει επισταμένα η Ασφάλεια Θήβας. Το κινητό του τηλέφωνο πρόκειται να μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια, προκειμένου και αυτό να ελεγχθεί.