Ηλεία: Πατέρας κατηγορεί αθλητικό παράγοντα για ασέλγεια στην ανήλικη κόρη του

Ο πατέρας της νεαρής αθλήτριας υπέβαλε μήνυση σε βάρος του παράγοντα του αθλητισμού, για ασελγείς πράξεις στην κόρη του.

Καταγγελία σε βάρος αθλητικού παράγοντα της Ηλείας έκανε ένας πατέρας ανήλικου κοριτσιού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας κατηγορεί τον παράγοντα του αθλητισμού για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πατρίς», ο πατέρας της ανήλικης κοπέλας, η οποία δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη, υπέβαλε μήνυση σε βάρος του παράγοντα του αθλητισμού, για ασελγείς πράξεις οι οποίες τελέστηκαν πριν από περίπου ένα μήνα.

Στην καταγγελία υποστηρίζουν πως κατά τη διάρκεια των προπονήσεων της ομάδας αλλά και εκτός αυτών ο αθλητικός παράγοντας τη θώπευσε στο σώμα της, παρά τη θέλησή της.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισαν να ξετυλίγουν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος οι οποίοι πραγματοποίησαν όλες τις απαιτούμενες προανακριτικές ενέργειες, λαμβάνοντας καταθέσεις τόσο από την ανήλικη αθλήτρια και τους γονείς της, όσο και από τον άνδρα τον οποίο αφορά η συγκεκριμένη καταγγελία.

Στη συνέχεια, το προανακριτικό υλικό παραδόθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας ο οποίος ακολούθως, διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης μεταβιβάζοντας τη δικογραφία που σχηματίστηκε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πύργου, οι οποίοι καλούνται πλέον να συγκεντρώσουν όσα περισσότερα στοιχεία μπορούν, προκειμένου να στοιχειοθετηθούν τα διερευνώμενα κακουργήματα σε βάθος και με τη δέουσα λεπτότητα που αρμόζει σε αυτές τις περιπτώσεις.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να κληθούν για καταθέσεις από τις διωκτικές αρχές όλες οι συναθλήτριες της ανήλικης καταγγέλλουσας.