Ανήσυχοι οι κάτοικοι στην Καβάλα: «Ένας δολοφόνος κυκλοφορεί ανάμεσά μας»

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Καβάλας από τη στιγμή που έμαθε ότι ο θάνατος της 68χρονης κτηνοτρόφου δεν προκλήθηκε από φυσικά αίτια, αλλά από δολοφονία

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή το απόγευμα της Παρασκευής στο μαντρί της, λίγα μέτρα από το σπίτι της στο Ποδοχώρι της Καβάλας.

Η τραγική αυτή αποκάλυψη έγινε από την ιατροδικαστική εξέταση, που «έδειξε» δολοφονία, καθώς η σορός της γυναίκας έφερε εκτεταμένες εσωτερικές κακώσεις από χτυπήματα που της κατάφερε ο δολοφόνος της.

Ο Κοινοτάρχης της περιοχής Χρήστος Διαμαντίδης κάνει λόγο στο Τhesstoday.gr για μια ήσυχη γυναίκα, που φρόντιζε πάντα για την οικογένεια της και δεν δημιουργούσε διενέξεις. «Ήταν ήσυχος τύπος, δεν κυκλοφορούσε πολύ, δεν είχε προβλήματα με κανέναν, περνούσε πολύ χρόνο στο ποιμνιοστάσιο της», αναφέρει.

Δύο μέρες μετά τη δολοφονία, οι κάτοικοι του Ποδοχωρίου είναι τρομοκρατημένοι, καθώς υποψιάζονται πως ο δράστης μπορεί να βρίσκεται ανάμεσά τους. «Έχουμε στεναχωρηθεί πάρα πολύ, στην αρχή νομίσαμε ότι πέθανε από φυσικά αίτια και μετά μάθαμε ότι τη σκότωσαν. Ένας δολοφόνος κυκλοφορεί ανάμεσά μας και δεν είναι και ό,τι καλύτερο να φοβόμαστε όλοι για το ποιος μπορεί να το έκανε», δηλώνει στο κάτοικος του χωριού.

Στον τόπο του εγκλήματος ο ιατροδικαστής

Δεύτερη αυτοψία στο μαντρί όπου εντοπίστηκε νεκρή η 68χρονη κτηνοτρόφος, πραγματοποίησε ο ιατροδικαστής ώστε να εξετάσει τον τόπο του εγκλήματος.

Αυτό συνέβη διότι η πρώτη εκτίμηση της Παρασκευής έδειχνε θάνατο από παθολογικά αίτια, ωστόσο η νεκροτομή του Σαββάτου στη σορό της γυναίκας, φανέρωσε τρία με τέσσερα χτυπήματα στον θώρακά της τα οποία προκάλεσαν εσωτερική αιμορραγία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής της Κομοτηνής που διενήργησε τη νεκροψία μετέβη σήμερα λίγο πριν τις 11 το πρωί με περιπολικό της Αστυνομίας στο μαντρί της 68χρονης.

Μετά τα νεότερα στοιχεία, η αστυνομία έχει κυκλώσει την εγκληματική ενέργεια ως το επικρατέστερο σενάριο πίσω από τον θάνατο της 68χρονης, με τις αρχές μάλιστα να εστιάζουν ακόμη και σε συγγενικά πρόσωπα τα οποία δεν αποκλείεται να κληθούν και μέσα στη μέρα ώστε να καταθέσουν.