Ναύπλιο: Ενώπιον του εισαγγελέα ο ιερέας της ντροπής – Έστελνε αισχρά βίντεο σε 12χρονο

Ενώπιον του εισαγγελέα θα βρεθεί σε λίγη ώρα ο ιερέας της ντροπής στο Ναύπλιο

Λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι ο ιεράς ο ιερέας που συνελήφθη στο Ναύπλιο θα περάσει την πόρτα του εισαγγελέα για να του απαγγείλει κατηγορίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 40χρονος ο οποίος έστειλε στο ανήλικο στο messenger ένα βίντεο στο οποίο φαινεται ο ίδιος να προχωρά σε πράξεις ενώ λίγο αργότερα έστειλε και ηχητικό μήνυμα στο παιδί λέγοντας του: «Δεν σου άρεσε»;

Ο μικρούλης αφού ξεπέρασε το σοκ με τα όσα έβλεπε και άκουγε, έτρεξε στη μαμά του, τα αποκάλυψε όλα κι εκείνη με τη σειρά της απευθύνθηκε στις αρχές οι οποίες χωρίς να χάσουν χρόνο προχώρησαν στην σύλληψη του ιερέα.

Αρχικά ο κατηγορούμενος αρνιόταν τα πάντα και φέρεται να έλεγε ότι “έχει γίνει κάποιο λάθος” και πως του “χακαραν τον λογαριασμό”.

Όμως λίγη ώρα αργότερα κι όταν αντιλήφθηκε ότι η ασφάλεια έκανε έρευνα στο σπίτι του, τότε φέρεται να παραδέχθηκε τα πάντα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μικρουλης πήγαινε Κατηχητικό και απο εκει γνώριζε τον ιερέα.

Όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές του ιερέα έχουν μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών, καθώς ψάχνουν αν υπάρχει και άλλο παρόμοιο υλικό είτε με το 12χρονο αγόρι είτε και με άλλα παιδιά που ενδεχομένως έπεσαν θύματά του.

Προανάκριση διενεργείται στο Τμήμα Ασφαλείας του Ναυπλίου, μετά την πρώτη καταγγελία που έγινε στο αστυνομικό τμήμα Ερμιονίδας.