Κατεχάκη: Κατέληξε ο αστυνομικός που τραυματίστηκε σε τροχαίο σε ώρα υπηρεσίας

Τραγική κατάληξη είχε το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε χτες το βράδι στην Αθήνα, με θύμα έναν 45χρονο αστυνομικό ο οποίος πήγε να καταγράψει το συμβάν

Ο αστυνομικός που αρχικά μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, δεν άντεξε και κατέληξε σήμερα Παρασκευή, τα ξημερώματα.

Ο 45χρονος αστυνομικός παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και διακομίστηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Παρά την μάχη των γιατρών, ο άτυχος αστυνομικός κατέληξε λίγες ώρες αργότερα.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στις 22:30 στο ρεύμα προς Ηλιούπολη, στην έξοδο της Περιφερειακής Υμηττού. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., αστυνομικοί της Τροχαίας είχαν μεταβεί στο σημείο για να καταγράψουν ένα τροχαίο, που είχε σημειωθεί νωρίτερα.

Ένα διερχόμενο αυτοκίνητο παρέσυρε τον άτυχο αστυνομικό που είχε κατέβει από το περιπολικό. Επί τόπου έσπευσαν στο σημείο διασώστες του ΕΚΑΒ όπου βρήκαν τον αστυνομικό χωρίς τις αισθήσεις του.

Αμέσως τον μετέφεραν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο όπου οι γιατροί έδωσαν ολονύχτια μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Στο 401 ΓΝΣ μετέβησαν Λαλούσης και Μαυρόπουλος Σύμφωνα με πληροφορίες, στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο πήγαν αργά χθες το βράδυ της Πέμπτης ο υπηρεσιακός υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χαράλαμπος Λαλούσης και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος για να ενημερωθούν για την κατάσταση του άτυχου αστυνομικού.

Μπαράζ τροχαίων

Δύο σοβαρά τροχαία με παράσυρση πεζών, σημειώθηκαν χθες το πρωί της Πέμπτης. Το πρώτο έγινε στις 09:30 στη λεωφόρο Κηφισίας, στο ύψος Χαλανδρίου, όταν μηχανή παρέσυρε ηλικιωμένη γυναίκα και κοριτσάκι 3 ετών. Το παιδάκι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων ενώ ο οδηγός της μηχανής συνελήφθη μετά από εντολή εισαγγελέα.

Λίγη ώρα μετά το τροχαίο στην Κηφισίας, αυτοκίνητο παρέσυρε πεζή επί της οδού Χατζηγιάννη Μέξη, στο Χίλτον.