Κολωνός: Στον εισαγγελέα σήμερα οι 7 συλληφθέντες για βιασμό της 12χρονης, έπονται ραγδαίες εξελίξεις

Δεν έχουν τελειωμό οι φρικαλεότητες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας στην υπόθεση με τους βιασμούς της 12χρονης στον Κολωνό εδώ και 8 μήνες που οι αρχές έχουν βάλει στο «μικροσκόπιο» την τραγική αυτή ιστορία μαστροπείας.

Πατέρας και γιος, βίασαν την 12χρονη στον Κολωνό

Το πρωί της Πέμπτης, οι αστυνομικοί προχώρησαν σε ακόμα 7συλλήψεις ανδρών που φέρεται να έχουν συναντηθεί και να έχουν βιάσει την 12χρονη. Ανάμεσα τους ήταν και ένας 48χρονος πατέρας, μαζί με τον 20χρονο γιο του.

27 συλλήψεις για την υπόθεση στον Κολωνό

Έχουν ήδη γίνει 27 συλλήψεις συμπεριλαμβανομένης της μητέρα της 12χρονης που κρατείται αλλά και τον 53χρονο μαστροπό, βιαστή του παιδιού, Ηλία Μίχο, που είναι ο ιθύνων νους των όσων φρικτών έζησε το άτυχο παιδί.

Ροζ βίντεο με την 12χρονη

Πορνογραφικό υλικό που τον αποτύπωνε μαζί με τη 12χρονη, είχε στην κατοχή του ο ένας από τους 7 συλληφθέντες, πρόκειται για έναν 47χρονο άνδρα από την Αλβανία που ήταν μεταξύ των βιαστών που είχε περιγράψει στους παιδοψυχολόγους της ΕΛ.ΑΣ. η ανήλικη κατά την τελευταία της κατάθεση, πριν το Πάσχα.

Μάλιστα οι αρχές είχαν προχωρήσει σε ταυτοποίηση προσώπων και την Πέμπτη, με εντολή της 33ης Τακτικής Ανακρίτριας, τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, προχώρησαν σε εκτέλεση των ενταλμάτων.

Δύο από αυτά αφορούσαν τον 48χρονο πατέρα με τον 20χρονο γιο του, ενώ οι αρχές συνέλαβαν δύο άνδρες ηλικίας 36 και 52 ετών από το Πακιστάν, έναν 28χρονο από το Μπαγκλαντές και έναν 44χρονο ομοεθνή του.

Κολωνός: Σήμερα στο Εισαγγελέα

Οι 7 άνδρες κατηγορούνται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη έναντι αμοιβής, ενώ ο 47χρονος αντιμετωπίζει και την κατηγορία της πορνογραφίας ανηλίκων μέσω πληροφοριακών συστημάτων. Θα βρεθούν σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα για την εκτέλεση των ενταλμάτων, ενώ στη συνέχεια όπως προβλέπεται θα απολογηθούν στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση.

Αναζητούν και άλλους βιαστές

Σημειώνεται ότι η 12χρονη στην 6η κατάθεσή της στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, είχε περιγράψει τουλάχιστον 10-15 άνδρες, εκ των οποίων ταυτοποιήθηκαν οι 7.

Η ανήλικη είχε δώσει κάποια μικρά ονόματα αυτών των ατόμων, κάποιες γενικές πληροφορίες, μικρές λεπτομέρειες παρουσιαστικού και οχημάτων, πως της είχαν κλείσει τα ραντεβού, από πού την πήραν και που την πήγαν για να την βιάσουν. Παράλληλα είχε αναφερθεί στην πίεση που της άκουσε ο Ηλίας Μίχος για να της κλείσει ραντεβού με δύο πλούσιους άνδρες προκειμένου να έχει μεγαλύτερες οικονομικές απολαβές, ωστόσο το κορίτσι δεν θυμόταν τα ονόματα των συγκεκριμένων προσώπων.