Κηφισίας: Δύσκολες ώρες για τους γονείς της 3χρονης – «Το μόνο που θέλω είναι να ζήσει το παιδί μου»

Κηφισίας: Οι γονείς της τρίχρονης δεν έχουν φύγει λεπτό από το πλευρό του παιδιού τους και περιμένουν με αγωνία κάποιο καλό νέο για την κόρη τους που δίνει «μάχη» στην εντατική καθώς είναι πολυτραυματίας

Διασωληνωμένο στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» νοσηλεύεται το 3χρονο κοριτσάκι που παρασύρθηκε το πρωί της Πέμπτης από μοτοσικλετιστή στη λεωφόρο Κηφισίας. Η μικρή διέσχιζε τον δρόμο μαζί με την 70χρονη νταντά της, η οποία νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό.

Οι γονείς της τρίχρονης δεν έχουν φύγει λεπτό από το πλευρό του παιδιού τους και περιμένουν με αγωνία κάποιο καλό νέο για την κόρη τους που δίνει «μάχη» στην εντατική, καθώς είναι πολυτραυματίας.

Σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάνε οι γονείς, η μητέρα του κοριτσιού μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Η κορούλα μου δεν πήγε σήμερα στον παιδικό σταθμό γιατί υπήρξε κρούσμα κορονοϊού. Το πρωί η κυρία που τη φροντίζει την πήγαινε μία βόλτα στην παιδική χαρά. Δεν γνωρίζω πώς έγινε το τροχαίο στη λεωφόρο Κηφισίας. Πήγα στο νοσοκομείο και οι γιατροί, οι οποίοι κάνουν ό,τι μπορούν, μου είπαν ότι η κατάσταση της υγείας της είναι μεν σοβαρή, αλλά σταθερή. Το μόνο που θέλω είναι να ζήσει το παιδί μου».

Πώς έγινε το τροχαίο

Βίντεο ντοκουμέντο από το σοβαρό ατύχημα καταγράφει ακριβώς τη στιγμή που ο μοτοσικλετιστής παρασύρει την ηλικιωμένη και το παιδάκι, στο ύψος της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, στη λεωφόρο Κηφισίας.

Η 70χρονη μαζί με την 3χρονη βρίσκονταν στα μισά του δρόμου, διασχίζοντας την λεωφόρο σε σημείο που δεν έχει ούτε διάβαση ούτε σηματοδότηση και η μηχανή φαίνεται να πέφτει πάνω τους, με αποτέλεσμα και οι δύο να πέφτουν στο έδαφος, ενώ το δίκυκλο στη συνέχεια σέρνεται στο οδόστρωμα.

Ο οδηγός συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Κηφισιάς, ενώ φέρεται να είπε πως η γυναίκα και το παιδί πετάχτηκαν μπροστά του και δεν πρόλαβε να αντιδράσει.