Νέα παράσυρση πεζού στο κέντρο της Αθήνας – Ελαφρά τραυματισμένη μια γυναίκα

Νέα παράσυρση πεζού σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στη Χατζηγιάννη Μέξη κοντά στο Χίλτον

Νωρίτερα σήμερα μια γυναίκα και ένα παιδί παρασύρθηκαν από μηχανή στη συμβολή της λεωφόρου Κηφισίας με την Εθνικής Αντιστάσεως, στο ύψος του Χαλανδρίου. Κατά τις πρώτες πληροφορίες το παιδί βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση.

Επίσης, τα ξημερώματα υπήρξε θανατηφόρα παράσυρση πεζού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Παράλληλα άλλοι τρεις άνθρωποι έχασαν σε δυο ημέρες τη ζωή τους σε τροχαία στην Αθήνα. Συγκεκριμένα, τα άλλα δύο θύματα άφησαν την τελευταία τους πνοή καθώς τους παρέσυραν αυτοκίνητα.

Η πρώτη περίπτωση αφορά σε τροχαίο που συνέβη στη Λεωφόρο Δημοκρατίας στο Κερατσίνι, με μία 77χρονη γυναίκα να προσπαθεί να διασχίσει το βράδυ, περίπου στις 21:30, της Τρίτης, 30 Μαΐου 2023. Η γυναίκα, όμως, δεν διέσχιζε το δρόμο από διάβαση και το ΙΧ αυτοκίνητο την χτύπησε και την παρέσυρε για κάποια μέτρα με αποτέλεσμα να καταλήξει.

Το δεύτερο τροχαίο συνέβη περίπου στις 22:00 στην οδό Λένορμαν στα Σεπόλια, όπου ένας άστεγος προσπάθησε να διασχίσει κάθετα το δρόμο με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από ΙΧ αυτοκίνητο. Ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε εφημερεύον νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε και κατέληξε.

Οι οδηγοί και των δύο τροχαίων συνελήφθησαν και υποβλήθηκαν σε αλκοτέστ και η Δικαιοσύνη θα αποφασίσει την περαιτέρω ποινική τους μεταχείριση.