Αγρίνιο: Τον μαχαίρωσε μετά από παρατήρηση που του έκανε επειδή ουρούσε σε σιντριβάνι

Συνελήφθη άνδρας στο Αγρίνιο για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Ο κατηγορούμενος τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο στον κορμό και στον θώρακα έναν ημεδαπό άνδρα

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news όλα έγιναν όταν το θύμα έκανε παρατήρηση στον δράστη, επειδή ούρησε σε δημόσια θέα σε σιντριβάνι που βρίσκεται στο σημείο.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας, χθες το βράδυ, ο κατηγορούμενος βρισκόμενος ως θαμώνας σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Αγρίνιο, έπειτα από λεκτική διένεξη με ημεδαπό άνδρα, επίσης θαμώνα, επιτέθηκε με μαχαίρι στον τελευταίο και του επέφερε πολλαπλά χτυπήματα, τραυματίζοντας τον στον κορμό και στον θώρακα.

Ο τραυματίας διακομίσθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται.

Άμεσα μετέβησαν στον τόπο του περιστατικού, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, οι οποίοι συνέλαβαν τον κατηγορούμενο, ενώ επιπλέον κατάσχεσαν το μαχαίρι, με το οποίο επιτέθηκε στον άνδρα.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του συλληφθέντα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου βρήκαν και κατάσχεσαν (6,1) γραμμάρια κάνναβης και έναν πλαστικό τρίφτη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Η προανάκριση διενεργείται από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου.