Κάλυμνος: Στο νοσοκομείο μετά από επίθεση δύο 15χρονα παιδιά

Για την επίθεση, οι λιμενικοί συνέλαβαν έναν 18χρονο Έλληνα για παράβαση των άρθρων 45 (συναυτουργία), 361 (εξύβριση), 308 (σωματική βλάβη) και 309 (επικίνδυνη σωματική βλάβη) του Ποινικού Κώδικα

Πρωτοφανές για τα δεδομένα της Καλύμνου επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, 27 Μαϊου, με νεαρού. Αποτέλεσμα ήταν δύο 15χρονοι να καταλήξουν στο νοσοκομείο, ένας 18χρονος να συλληφθεί και άλλοι τρεις να αναζητούνται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Το επεισόδιο έγινε χθες το βράδυ στην παραλία «Κασόνια» της Πόθιας, όταν ομάδα νεαρών εξύβρισε και επιτέθηκε σε δύο 15χρονους. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι δράστες προκάλεσαν σωματικές βλάβες στους 15χρονους. Τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν από τους δικούς τους στο νοσοκομείο της Καλύμνου, από το οποίο πήραν αργότερα εξιτήριο.

Για την επίθεση, οι λιμενικοί συνέλαβαν έναν 18χρονο Έλληνα για παράβαση των άρθρων 45 (συναυτουργία), 361 (εξύβριση), 308 (σωματική βλάβη) και 309 (επικίνδυνη σωματική βλάβη) του Ποινικού Κώδικα.

Επίσης αναζητούν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, άλλους τρεις νεαρούς Έλληνες, ηλικίας 16, 16 και 18 ετών. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Καλύμνου.