Αγία Βαρβάρα: Κοκαίνη, όπλο και μέτρα επιτήρησης σε “μαγαζί” ναρκωτικών

Σε οικία που χρησιμοποιούσαν ως χώρο πώλησης της κοκαΐνης κατασχέθηκαν -5,7- γραμμ. κοκαΐνης, πιστόλι και πλήρης εξοπλισμός επιτήρησης

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, απογευματινές ώρες χθες (26-5-2023) στην Αγία Βαρβάρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 25χρονος και 20χρονη για -κατά περίπτωση- παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων. Επιπλέον, συνελήφθησαν 2 ημεδαποί (29 και 59 ετών) για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με την δράση ατόμων που δραστηριοποιούνται στη διακίνηση «ωμής» και «βραστής» κοκαΐνης με επίκεντρο οικία στην Αγία Βαρβάρα, η οποία χρησιμοποιούνταν αποκλειστικά ως χώρος πώλησης ναρκωτικών ουσιών, επετεύχθη, μέσω ανάλυσης, διασταύρωσης και εξακρίβωσης στοιχείων, ο εντοπισμός τους και η πιστοποίηση της δράσης τους.

Στο πλαίσιο της επιχειρησιακής δράσης στην ανωτέρω οικία, κατελήφθησαν ο 25χρονος και η 20χρονη να κατέχουν από κοινού με σκοπό τη διακίνηση (2) νάιλον συσκευασίες που περιείχαν «ωμή» και «βραστή» κοκαΐνη -5,7- γραμ., επιμελώς κρυμμένες σε σκουπιδοφάγο.