Θρήνος στο Καρπενήσι: Κεραυνοβολήθηκε από ρεύμα 33χρονος στο Μοναστήρι της Προυσιώτισσας

Τραγωδία στο Καρπενήσι καθώς ένας 23χρονος χειριστής γερανοφόρου εκτελούσε εργασίας στο Μοναστήρι της Προυσιώτισσας και σκοτώθηκε όταν το μηχάνημα ακούμπησε σε καλώδια ρεύματος

Βαρύ πένθος στο Καρπενήσι και σε όλη την Ευρυτανία από τον θάνατο ενός 33χρονου, γνωστού επαγγελματία στην περιοχή, την ώρα που εκτελούσε χωματουργικές εργασίες στο Μοναστήρι της Προυσιώτισσας. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Lamiareport, ο 23χρονος εκτελούσε εργασίες με γερανοφόρο όχημα και προσπαθούσε να ανελκύσει ένα φορτίο. Ο βραχίονας του μηχανήματος φέρεται να ακούμπησε σε καλώδια ηλεκτρικού ρεύματος υψηλής τάσης, με αποτέλεσμα ο χειριστής να κεραυνοβοληθεί και να χάσει ακαριαία τη ζωή του.

Η είδηση σκόρπισε πέπλο θλίψης στο Καρπενήσι, καθώς ο 33χρονος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην περιοχή. Μάλιστα, ο νεαρός είχε παντρευτεί το 2022 και πρόσφατα είχε γίνει πατέρας.

Ο δήμος Καρπενησίου ενημέρωσε για το θλιβερό συμβάν και προς τιμήν του προχώρησε στην ακύρωση συναυλίας που ήταν προγραμματισμένη για το Hellas Rally Raid. Η απονομή των βραβείων θα γίνει σε μια λιτή εκδήλωση στο Προπονητικό Κέντρο Καρπενησίου.