Βόλος: Έκλεψαν το ταμείο του πάρτι με τους 8.000 φοιτητές

«Φτερά» έκανε το ταμείο του πάρτι «ΜΗΧ-ΜΗΧ» τα ξημερώματα της Παρασκευής (26.5.2023) στον Βόλο, αφού τελείωσε η μάζωξη των 8.000 φοιτητών στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στο Πεδίον του Άρεως.

Όπως αναφέρει το gegonota.news, κουκουλοφόροι είναι πίσω από τη ληστεία του ταμείου του πάρτι στον Βόλο και για αυτή ενημερώθηκε ο κοσμήτορας Γιώργος Σταμούλης, ωστόσο προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση από τις Αρχές. Για τη ληστεία ενημερώθηκε και η Ασφάλεια.

Το πάρτι ξεκίνησε χθες το βράδυ, είχε ελεύθερη είσοδο και είχε 4 μπαρ και 6 διαφορετικούς DJ. Η μπύρα κόστιζε 2 ευρώ και το ποτό 4 ευρώ ενώ μετά τις 04:00 το πρωί ανακοινώθηκε πως η τιμή της μπύρας έπεσε στο – μόλις – 1 ευρώ.

Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά πάρτι που γίνονται στον Βόλο, όπου το αίτημα για τη διεξαγωγή του υποβλήθηκε από ομάδα φοιτητών, ωστόσο είναι γνωστό πως πίσω από αυτό είναι και ιδιοκτήτες νυχτερινών μαγαζιών, όπως αναφέρει το gegonota.news.

Στο πάρτι «ΜΗΧ-ΜΗΧ» πήγαν 8.000 άτομα, εκ των οποίων οι 70 οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο επειδή μέθυσαν, ενώ σήμερα το απόγευμα έγινε γνωστό ότι έκλεψαν το ταμείο.