Εξαρθρώθηκαν εγκληματικές οργανώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Εξαρθρώθηκαν 2 εγκληματικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών σε διάφορες περιοχές της Αττικής και στη Θεσσαλονίκη

Εξαρθρώθηκαν από το Τμήμα Ασφαλείας Λαυρεωτικής -2- εγκληματικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών σε διάφορες περιοχές της Αττικής και στη Θεσσαλονίκη.

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης πρωινές ώρες χθες (25-5-2023) σε Λαύριο και Βριλήσσια που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιανατολικής Αττικής και του Τμήματος Ασφαλείας Λαυρεωτικής, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. και αστυνομικού σκύλου, -7- μέλη των οργανώσεων.

Πρόκειται για 4 ημεδαπούς ηλικίας 18, 19, 22, και 47 ετών, μέλη της πρώτης εγκληματικής οργάνωσης και -3- ημεδαπούς, ηλικίας 30, 31, και 58 ετών, μέλη της δεύτερης εγκληματικής οργάνωσης, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για –κατά περίπτωση- παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, περί όπλων και κλοπή κατά συναυτουργία. Αναζητούνται έτεροι εμπλεκόμενοι.