Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά σε Αθήνα και Ωρωπό – Χειροπέδες σε 6 άτομα

Μετά από οργανωμένη επιχείρηση της ΕΛΑΣ κατάφεραν να εντοπιστούν και να συληφθούν οι κατηγορούμενοι σε διάφορες περιοχές της Αθήνας και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγούνται στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών

Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής σπείρα που διακινούσε κοκαΐνη και κάνναβη σε Αθήνα και Ωρωπό.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 24 Μαΐου, σε οργανωμένη επιχείρηση της αστυνομίας σε διάφορες περιοχές της Αττικής, συνελήφθησαν 6 μέλη της σπείρας που κατηγορούνται κατά περίπτωση, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και όπλων.

Πρόκειται για πέντε άνδρες, δύο 27χρονους, έναν 28χρονο και δύο 30χρονους και μία 28χρονη γυναίκα.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, μετά από διερεύνηση πληροφοριών σχετικά με την δράση εγκληματικής ομάδας που διακινεί κοκαΐνη, ακατέργαστη και κατεργασμένη κάνναβη, στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας και του Ωρωπού, εντοπίστηκαν οι κατηγορούμενοι και πιστοποιήθηκε η δράση τους.

Μετά από αστυνομικές έρευνες σε σπίτια στις περιοχές του Ωρωπού, της Πετρούπολης, του Αιγάλεω, της Αγίας Βαρβάρας και της Αθήνας, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων:

Κοκαΐνη 22,9 γραμμαρίων,
ακατέργαστη κάνναβη 3 κιλών και 752,5 γραμ,
κατεργασμένη κάνναβη (χασισέλαιο) 11 γραμ,
5 φυσίγγια,
το χρηματικό ποσό των 1.340 ευρώ
και 3 αυτοκίνητα.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.