Κώστας Κλειδαράς: Το παιδί του λαού ενεργοποιεί τα κοινωνικά αντανακλαστικά με δράσεις αγάπης προς τον συνάνθρωπο

Η κοινωνική κουζίνα «ο άλλος άνθρωπος» με προσωπική πρωτοβουλία του Κώστα Κλειδαρά την Κυριακή 28/5/23 θα παραβρίσκεται στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου στην Καναπίτσα για να μοιράσει μερίδες αγάπης προς τους άπορους και αναξιοπαθούντες συνανθρώπους της με αξιοπρέπεια και σεβασμό στο δράμα τους.

Ο Κώστας Κλειδαράς έχει αποδείξει ότι σε τέτοιες πράξεις ανθρωπιάς είναι αρωγός με έργα και όχι λόγια καθότι είναι η δεύτερη φορά που πραγματοποιεί τη δράση στο Ηράκλειο Αττικής. Αυτή η δραστηριότητα γίνεται για να κινητοποιηθούν σε όλους μας τα κοινωνικά μας αντανακλαστικά καθώς οι στιγμές που ζούμε είναι δύσκολες και μόνο με αλληλεγγύη και αγάπη θα δούμε καλύτερες ημέρες.

«Θα σας περιμένω όλους γιατί σε τέτοιες πράξεις αγάπης προς τον συνάνθρωπό μας δεν χωρούν ούτε κόμματα ούτε χρώματα» τόνισε ο κος. Κλειδαράς στο Tromaktiko.gr.

Ποιος είναι ο Κώστας Κλειδαράς

Ο Κώστας Κλειδαράς, είναι η προσωποποίηση «παιδιού του λαού». Απλός, αφιλτράριστος, αγνός, αληθινός και κοινωνικός, συμμετέχει με όλη του την ψυχή με ευαισθησία και ανθρωπιά σε όλες τις δράσεις στο Ηράκλειο που αφορούν τον συνάνθρωπο τον οποίο νοιάζεται και συμπονά.

Συμμετέχει σε δενδροφυτεύσεις, καθαρισμούς, σε όλες τις δράσεις και εκδηλώσεις του δήμου, ανιδιοτελώς με πραγματική αγάπη και αφοσίωση.

Στο Ηράκλειο γεννήθηκε, στο Ηράκλειο πήγε σχολείο, δουλεύει, έκανε οικογένεια και γεννήθηκε και το παιδί του. Βέρος πιστός Ηρακλειώτης ή καλύτερα Καναπιτσιώτης, οραματίζεται ένα καλύτερο μέλλον για όλους τους δημότες και την ευρύτερη κοινωνία.

Για όσους δεν το γνωρίζουν να υπογραμμίσουμε πως ο Κωνσταντίνος Κλειδαράς είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ηράκλειο Αττικής με την παράταξη του νυν δημάρχου Νίκου Μπάμπαλου και σίγουρα αξίζει της προσοχής και υποστήριξής μας!