Λάρισα: Φυλάκιση 12 μηνών σε 33χρονο για τον ξυλοδαρμό της μητέρας του – Στο νοσοκομείο η 63χρονη

Λάρισα: Ο 33χρονος, όπως ο ίδιος δήλωσε στο δικαστήριο, αντιμετωπίζει προβλήματα αλκοολισμού και απέδωσε την πράξη του σε αυτά και σε μέθη, ωστόσο ο ισχυρισμός του δεν αρκούσε για να γλιτώσει την φυλάκιση

Τον δρόμο για την φυλακή πήρε ένας 33χρονος από τη Λάρισα, ο οποίος κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία, καθώς ξυλοκόπησε την 63χρονη μητέρα του, ενώ η ποινή που του επιβλήθηκε από το δικαστήριο δεν έχει ανασταλτικό χαρακτήρα.

Πιο αναλυτικά, ο άνδρας δικάστηκε από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Λάρισας την Δευτέρα 22 Μαΐου και κρίθηκε ένοχος μετά και την εισαγγελική πρόταση, ενώ του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 12 μηνών, με την έφεση να μην έχει ανασταλτικό χαρακτήρα.

Ο 33χρονος, όπως ο ίδιος δήλωσε στο δικαστήριο, αντιμετωπίζει προβλήματα αλκοολισμού και απέδωσε την πράξη του σε αυτά και σε μέθη, ωστόσο ο ισχυρισμός του δεν αρκούσε για να γλιτώσει την φυλάκιση.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Ελευθερία» ο άνδρας συνελήφθη το Σαββατοκύριακο, βραδινές ώρες, από αστυνομικούς του τμήματος Λάρισας, αφότου είχε προκαλέσει σωματικές βλάβες στην μητέρα του.

Μάλιστα η γυναίκα βρέθηκε ημιλιπόθυμη και δεν ήταν σε θέση να περιγράψει τι είχε συμβεί. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ την μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας όπου και παραμένει νοσηλευόμενη, χωρίς ωστόσο να διατρέχει κίνδυνο.