Λάρισα: Ψήφισε και σκοτώθηκε σε τροχαίο- Σήμερα τελείται η κηδεία του 64χρονου

Έναν 64χρονο οδηγό θρηνεί από την Κυριακή 21 Μαΐου το Καστρί του Δήμου Αγιάς στη Λάρισα, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην περιοχή Ομορφοχωρίου, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε, για λόγους που ερευνά η Αστυνομία, εξετράπη της πορείας του προσκρούοντας πάνω σε σταθμευμένη πλατφόρμα γεωργικού ελκυστήρα σε πλαϊνό του δρόμου χωράφι.

Ο άτυχος 64χρονος επέστρεφε στη Λάρισα, όπου ήταν ο τόπος κατοικίας του, από το Καστρί όπου είχε πάει για να ψηφίσει. Μαζί του ήταν η σύντροφός του, η οποία νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο της Λάρισας.

Σήμερα η κηδεία του

Ο άτυχος άνδρας, σύμφωνα με το choraagia.gr, ήταν πολύ αγαπητός στο Καστρί και η άσχημη είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην μικρή κοινωνία του χωριού, αλλά και στην ευρύτερη της Αγιάς. Αξίζει να σημειωθεί, ότι μέσα στον τελευταίο χρόνο είναι η τέταρτη κηδεία στην οικογένειά του. Προηγήθηκαν των δύο γονιών του και του γαμπρού του.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα Τρίτη 23 Μαΐου, στις 2:00μμ, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Καστρί. Η σορός θα βρίσκεται στον Ναό από τη 1:30μμ.