Χαϊδάρι: Τα τηλεφωνήματα στο 100 και ο ρόλος του αστυνομικού – Απείλησε με όπλο δύο γυναίκες

Δικογραφία έχει σχηματιστεί από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής για ένα περίεργο περιστατικό που σημειώθηκε στο Χαϊδάρι

Πρωταγωνιστής φαίνεται να είναι ένας αστυφύλακας που υπηρετεί στο τμήμα Αμπελοκήπων.

Όλα ξεκινούν από ένα τηλεφώνημα – μυστήριο στο 100 για ύποπτα άτομα σε γειτονιά στο Χαϊδάρι. Άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. φτάνουν στο σημείο και τους μόνους που εντοπίζουν είναι δύο άνδρες, τον αστυνομικό που υπηρετεί στους Αμπελόκηπους κι έναν φίλο του. Οι δυνάμεις αποχωρούν και συνεχίζουν τις περιπολίες στις γειτονιές της Αθήνας.

Λίγη ώρα αργότερα το 100 δέχεται και νέα κλήση για άτομο που απειλεί με όπλο μια γυναίκα. Οι αστυνομικοί πάνε και πάλι στο σημείο όμως αυτή τη φορά δεν εντοπίζουν τίποτα.

Μετά από έρευνα εντοπίζουν τα άτομα που τηλεφώνησαν και τις δύο φορές στο 100. Πρόκειται για δύο γυναίκες, 26 και 29 ετών, η μία υπήκοος Νορβηγίας.

Κλήθηκαν για κατάθεση και αφού παραδέχθηκαν ότι εκείνες καλούσαν στην άμεση δράση στη συνέχεια είπαν ότι γνώριζαν τον αστυνομικό και ότι τις απείλησε δείχνοντάς τους το όπλο, αισθάνθηκαν απειλή και κάλεσαν την αστυνομία. Ωστόσο δεν προχώρησαν σε μήνυση και η υπόθεση έκλεισε εκεί.