Χαϊδάρι: Αστυνομικός προσπάθησε να διαρρήξει σπίτι και απείλησε γυναίκα με πιστόλι

Χαϊδάρι: Ο δράστης συνελήφθη από άνδρες της ΔΙ.ΑΣ με τις κατηγορίες της παράβασης καθήκοντος, ψευδούς κατάθεσης αλλά και περί όπλων

Ένας αστυνομικός ηλικίας 32 ετών, συνελήφθη μαζί με έναν άνδρα 21 ετών, μετά από αποτυχημένη απόπειρα εισβολής σε σπίτι στο Χαϊδάρι και την απειλή γυναίκας από τον αστυνομικό.

Όπως αναφέρει το lawandorder.gr, οι δυο συλληφθέντες αρχικά εντοπίστηκαν στις 11:25 το πρωί της Τετάρτης (17/5) από άνδρες της ΔΙ.ΑΣ και αφού είχε προηγηθεί σήμα στην Άμεση Δράση στην οδό Αγησιλάου. Σε ερώτηση των ανδρών της ΔΙ.ΑΣ για τους λόγους της παρουσίας του εκεί, ο αστυνομικός ανέφερε την ιδιότητα του και υποστήριξε, πως βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία.

Οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ, κατέγραψαν τα στοιχεία των ατόμων, όπως και την πινακίδα κυκλοφορίας του οχήματος τους, και έφυγαν από το σημείο.

Στις 12:36, άνδρες της ΔΙ.ΑΣ λαμβάνουν νέο σήμα από την Άμεση Δράση, σχετικά με δυο άτομα που προσπαθούσαν να μπουν σε ισόγεια κατοικία στην οδό Αγησιλάου. Στις 12:40 λαμβάνουν νέο σήμα για επικίνδυνο άτομο στο σημείο που απείλησε με πιστόλι μια γυναίκα που αντιλήφθηκε τις προθέσεις τους. Φτάνοντας εκεί οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν από κατοίκους πως οι ύποπτοι διέφυγαν από το σημείο με όχημα, που έφερε την ίδια πινακίδα με αυτή που κατέγραψαν κατά τον έλεγχο στον αστυνομικό λίγη ώρα νωρίτερα.

Μάλιστα οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ, συνέλεξαν και βιντεοληπτικό υλικό στο οποίο έχουν καταγραφεί οι κινήσεις των δυο δραστών.