Λευκάδα: Προφυλακίστηκε ο 32χρονος για την απόπειρα βιασμού

Λευκάδα: Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 32χρονος που αποπειράθηκε να βιάσει μία 21χρονη την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι της

Προφυλακιστέος με ομόφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως κρίθηκε νωρίτερα ο 32χρονος από το Αγρίνιο που το βράδυ της περασμένης Παρασκευής έκανε επίθεση σε νεαρή κοπέλα που επέστρεφε στο σπίτι της στα Βαρδάνια.

Ο 32χρονος οδηγήθηκε το πρωί στα δικαστήρια της Λευκάδας όπου μετά από την απολογία του οδηγήθηκε και πάλι στο κρατητήριο για να πάρει το δρόμο των φυλακών.

Αμέσως μετά την απόφαση ο δικηγόρος του, γνωστός νομικός του Αγρινίου, Παντελής Βαμβακάς δήλωσε στο ilefkada.gr:

«Η κ. εισαγγελέας και η κ. ανακρίτρια Λευκάδος έκριναν ότι πρέπει να είναι προσωρινά κρατούμενος με σύμφωνη γνώμη. Από την πλευρά μας αναλύσαμε τα θέματα και τα εκθέσαμε στην πραγματική και νομική τους βάση. Από εδώ και στο εξής θα δούμε και εμείς με τα νομικά μας μέσα τι θα κάνουμε».

Απαντώντας σε ερώτησή μας για το τι ισχυρίστηκε ο πελάτης του είπε:

«Ο ισχυρισμός μας είναι ότι δεν έγινε καν απόπειρα βιασμού. Όλο αυτό οφειλόταν σε μία κακή στιγμή. Σε μία παρανόηση του θύματος. Δεν υπήρχε η πρόθεση της επιχείρησης γενετήσιων πράξεων ούτε καν αρχή εκτελέσεως.. Όπως αναφέρθηκε και στο υπόμνημά μας αυτή είναι η πράξη . Φαίνεται ότι δεν πείσαμε την κ. ανακρίτρια και την κ. εισαγγελέα και διατάχθηκε η προσωρινή του κράτηση».