Συναγερμός στην Αθήνα: Εξαφανίστηκε 4χρονος

Οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη – Αγνοείται από τον Δεκέμβριο

Συναγερμός έχει σημάνει από τον Δεκέμβριο του 2022 στις Αρχές για την εξαφάνιση ενός 4χρονου παιδιού μέσα από το σπίτι του στην Αθήνα. Το παιδί δεν έχει εντοπιστεί ακόμα ενώ οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε στην ενεργοποίηση Amber Alert προκειμένου να εντοπιστεί ο 4χρονος.

Ο Τουλμπουρέ (επ.) Ευγένιος (ον.), 4 ετών, με καταγωγή από την Μολδαβία εξαφανίστηκε από το σπίτι του στην Αθήνα στις 15/12/2022 μεσημεριανές ώρες. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του ανήλικου Τουλμπουρέ (επ.) Ευγένιου (ον.) και σήμερα 17/05/2023 προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS κατόπιν Εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν σοβαροί λόγοι που θέτουν την ζωή του σε κίνδυνο.

«Οι έρευνες της αστυνομίας προχωρούν, ωστόσο πρέπει οι άνθρωποι που γνωρίζουν που βρίσκεται το ανήλικο παιδί, να ενημερώσουν άμεσα τις Αστυνομικές Αρχές και “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, καθώς είναι υπόλογοι στην δικαιοσύνη» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Ο Τουλμπουρέ (επ.) Ευγένιος (ον.) έχει μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια, ύψος 1,10 και κανονικό βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε δεν γνωστό τι ρούχα φορούσε τη μέρα που χάθηκαν τα ίχνή του.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple