Θεσσαλονίκη: «Γολγοθάς» για 47χρονη θύμα εκδικητικής πορνογραφίας από πρώην σύντροφό της

Μέχρι και σήμερα παρά τις καταδικαστικές αποφάσεις, τα «ροζ» βίντεο παραμένουν αναρτημένα στο διαδίκτυο

Το Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης διατήρησε την πρωτόδικη ποινή των 15 μηνών φυλάκισης σε έναν 46χρονο ο οποίος υπήρξε δράστης εκδικητικής πορνογραφίας σε βάρος της πρώην συντρόφου του, το 2017.

Η 47χρονη γυναίκα κατέθεσε μήνυση με τον πρώην σύντροφό της να αρνείται τις κατηγορίες, ενώ δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο.

Μέχρι σήμερα η γυναίκα ζει έναν Γολγοθά και παραμένει σοκαρισμένη, καθώς όπως δηλώσε στην ΕΡΤ, τα βίντεο παραμένουν αναρτημένα στο διαδίκτυο.

«Το πρώτο συναίσθημα ήταν ένα σοκ, δεν το πίστευα ότι θα μπορούσε να συμβεί σε μένα κάτι τέτοιο. Δεύτερον, υπήρξαν αμφίδρομα συναισθήματα, περίπλοκα, τη μία είχα νεύρα, την άλλη είχα τάσεις φυγής, κρίσεις πανικού.

Μια ζωή θα εκμεταλλεύονται άλλοι αυτά τα βίντεο, μια ζωή θα τρέχουν στο ίντερνετ και μια ζωή εγώ θα είμαι μέσα στον θυμό και στην ταραχή», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Το θέμα είναι ότι η ζημιά έχει γίνει. Από ‘κει και πέρα έχει αναπαραχθεί το βίντεο από άλλους και πλέον διακινείται στο διαδίκτυο, το βλέπει οποιοσδήποτε έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο», τόνισε ο Αστέριος Πλάτσκος, συνήγορος υποστήριξης κατηγορίας.

«Είχε πει πως θα το κρατήσει για να το έχει και να το βλέπει και μετά θα το διαγράψει. Φυσικά, δεν το διέγραψε ποτέ», πρόσθεσε η 47χρονη.

Το θύμα θα προσφύγει και στα αστικά δικαστήρια για τη διεκδίκηση αποζημιώσεων.