Συνελήφθη κλέφτης πολυτελών οχημάτων – Είχε «σηκώσει» τα ΙΧ της Καλομοίρας και του Perez του ΠΑΟ

Χειροπέδες πέρασε η ασφάλεια σε έναν 29χρονο υπήκοο Αλβανίας ο οποίος είχε “σηκώσει” 10 υπερπολυτελή οχήματα

Ο δράστης είχε αδυναμία κυρίως σε Pοrche και Range Rover, με τη συνολική του λεία να ανέρχεται στο μισό εκατομμύριο. Συνολικά έχουν εξιχνιαστεί 10 περιπτώσεις.

Μεταξύ των θυμάτων η γνωστή τραγουδίστρια Καλομοίρα αλλά και ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Perez Del Marmol.

Συγκεκριμενα η υποδιεύθυνση ασφάλειας Νοτιοανατολικής αλλά και Δυτικής Αττικής μετά απο έρευνες διαπίστωσαν ότι ο δράστης τον Αύγουστο προχώρησε σε τρείς κλοπές απο τη Γλυφάδα και τη Βούλα , 3 αυτοκινήτων μάρκας RANGE ROVER αξίας 75.000, 60.000 ευρώ και 90.000 ευρώ.

Το “χτύπημα” στον ποδοσφαιριστή του ΠαναθηναΪκου Perez Del Marmol τον έκλεψε στις 20 Σεπτεμβρίου. Το όχημά του μάρκας RANGE ROVER …έκανε φτερά απο την οδό Πανδώρας στη Γλυφάδα.

Το πιο ακριβό όχημα κατάφερε να το κλέψει απο θύμα του στην οδό Διαδόχου στη Γλυφάδα, ένα RANGE ROVER αξίας 130.000 ευρώ.

Σε βάρος του καθώς και σε βάρος ακόμη τριών ατόμων τα οποία και αναζητούνται, σχηματίστηκε δικογραφία.

Κατά τη διάρκεια της δράσης τους, τα μέλη της οργάνωσης χρησιμοποιούσαν «επιχειρησιακό» όχημα για την κατόπτευση του χώρου που ήταν σταθμευμένο το όχημα-στόχος, ενώ έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους εισέρχονταν σε αυτό και απενεργοποιούσαν το σύστημα συναγερμού. Ακολούθως, το στάθμευαν σε κοντινή απόσταση προκειμένου να αποκλείσουν την ύπαρξη εγκατεστημένης συσκευής εντοπισμού (GPS TRUCKER).

Ο συλληφθείς έχει κατηγορηθεί και στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα