Μενίδι: Ανήλικοι χτύπησαν συνομήλικό τους για να τον ληστέψουν

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας 16χρονος στο Μενίδι

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας 16χρονος από συνομήλικούς του στο Μενίδι, οι οποίοι επιχείρησαν να τον ληστέψουν. Οι ανήλικοι δράστες χτύπησαν τον 16χρονο στο κεφάλι και στα πλευρά, καταγράφοντάς το και σε βίντεο.

Στη συνέχεια, μάλιστ, ανέβασαν το επίμαχο βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όπως φαίνεται στο βίντεο, η παρέα των ανηλίκων χτυπάει στο πρόσωπο και στο σώμα τον άτυχο 16χρονο που απλώς αρνήθηκε να τους δώσει τα χρήματά του.

Στην καταγγελία που έκανε ο έφηβος αναφέρει πως η συμμορία τον ανάγκασε να πέσει στα γόνατα και να τους δώσει ό,τι έχει πάνω του.

«Έπεσα στα γόνατα, τούς είπα ότι δεν χρειάζεται, μού είπαν να βγάλω το μπουφάν μου, τούς είπα και πάλι ότι δεν χρειάζεται και μετά ξεκίνησαν να με βαράνε. Μόλις έβαλα το χέρι μου στην τσέπη μου, για να δω αν με έκλεψαν, κατάλαβα ότι μου είχαν πάρει πέντε ευρώ σε ψιλά», είπε.

Οι ανήλικοι δράστες τράπηκαν σε φυγή όταν είδαν περαστικό να πλησιάζει, ενώ το 16χρονο θύμα κατέφυγε σε διπλανό κατάστημα της περιοχής, για να ζητήσει βοήθεια. «Αν δεν πέρναγε ένας περαστικός από εκεί πέρα, δύσκολα θα είχαν σταματήσει και πολύ εύκολα θα βρισκόμουν αυτήν την ώρα στο νοσοκομείο», ανέφερε ο 16χρονος.

Τι αναφέρει ο πατέρας του 16χρονου στο Μενίδι
«Με πήραν τηλέφωνο από ένα μαγαζί πάνω στο Ίλιον και μού είπε μία γυναίκα ότι ο γιος μου έχει χτυπηθεί από κάποια άλλα παιδιά και τον κυνήγησαν», είπε ο πατέρας του.

Να σημειωθεί πως θύμα και θύτες είχαν παρελθόν, καθώς η παρέα που τον ξυλοκόπησε τον είχε απειλήσει και σε παλιότερο χρόνια μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.