Μάριος Παπαγεωργίου: Πού βρίσκεται θαμμένος – Το ξέσπασμα της μητέρας του

Μάριος Παπαγεωργίου: Μετά από 12 χρόνια, δύο δικαστήρια, καταδίκες, νέες συλλήψεις και επίμονες έρευνες κανένας δεν έχει αποκαλύψει το παραμικρό για τον τόπο όπου βρίσκονται τα οστά του αδικοχαμένου νεαρού

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι δύο συλληφθέντες για την απαγωγή και δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου μετά την απολογία τους, την ίδια στιγμή που το ερώτημα που βασανίζει την μητέρα του εδώ και 11 χρόνια, για το πού είναι θαμμένος ο Μάριος παραμένει αναπάντητο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star πιθανό σημείο είναι η περιοχή των Καμένων Βούρλων, καθώς εκτιμάται πως εκεί έθαψαν οι δράστες τον άτυχο 26χρονο τότε Μάριο Παπαγεωργίου τον Αύγουστο 2012, πιθανά στις 28, δηλαδή 19 μέρες μετά την απαγωγή και δολοφονία του.

Τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από τηλεφωνικές επικοινωνίες, στις οποίες αναφέρονται 400 χιλιόμετρα περίπου πήγαινε – έλα από την Αθήνα.

Μετά από δύο δικαστήρια, καταδίκες, νέες συλλήψεις και επίμονες έρευνες κανένας δεν έχει αποκαλύψει το παραμικρό για τον τόπο όπου βρίσκονται τα οστά του Μάριου Παπαγεωργίου.

Πριν από λίγο καιρό ένας κρατούμενος είχε ισχυριστεί ότι υπήρχαν οστά στα Δερβενοχώρια, τα οποία ανήκαν στον Μάριο, ωστόσο μετά από εξέταση DNA αποδείχθηκε ότι δεν ανήκαν σε εκείνον.

«Θέλω το παιδάκι μου»

Την ίδια στιγμή, η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου μιλάει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και ξεσπά.

«Ας τους βοηθήσει ο Θεός να μου πούνε πού έχουνε πετάξει τα κόκκαλα του παιδιού μου. Θέλω το παιδάκι μου εγώ, τίποτα άλλο δε θέλω, έτσι πες τους», λέει η κα. Βαρβάρα.

Η μητέρα του Μάριου ήλπιζε ότι στις απολογίες τους οι δύο κατηγορούμενοι θα αποκάλυπταν που βρίσκεται το παιδί της, εκείνοι όμως αρνήθηκαν τα πάντα.

«Θέλουν να βρεθούν στη θέση μου; Ας έρθουν οι κύριοι , κύριοι αυτοί να βρεθούν στη θέση μου. Δεν τους το εύχομαι, σε κανέναν δεν το εύχομαι. Γιατί δεν μιλάνε; Τι τους εμποδίζει να μιλήσουνε; Ποιος τους καλύπτει και δεν τους αφήνει να μιλήσουνε; Και αυτούς και οι υπόλοιποι και αυτός που είναι μέσα και αυτοί που θα ακολουθήσουνε. Γιατί δεν ανοίγουνε το στοματάκι τους το γλυκό να πούνε κάτι; Δε φοβούνται Θεό;», αναρωτιέται η μητέρα του Μάριου.

Οκτώ νέα πρόσωπα στο στόχαστρο των αρχών

Την ίδια ώρα, όπως αποκάλυψε το Mega, οκτώ νέα πρόσωπα βρίσκονται στο στόχαστρο των Αρχών σχετικά με την απαγωγή και δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου.

Ο εγκέφαλος της απαγωγής και της δολοφονίας του 27χρονου φέρεται να είχε επαφές με πολιτικά πρόσωπα, με ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., με στρατιωτικούς και εμφανιζόταν να συνοδεύει χρηματοποστολές, ενώ επικαλείται ότι γνώριζε στελέχη της CIA στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, ανάμεσα στα οκτώ νέα πρόσωπα που φέρεται να συμμετείχαν στην αρπαγή του 27χρονου είναι ένας ιδιοκτήτης αντιπροσωπείας αυτοκινήτων στον Άλιμο, που επισκεπτόταν ο άτυχος Μάριος και ο 83χρονος «εγκέφαλος» της αρπαγής κι ένας οδηγός γνωστού τραπεζίτη.

Ακόμη στο μικροσκόπιο των Αρχών είναι ιδιοκτήτης συνεργείου στην περιοχή της Δάφνης, αλλά κι ένας ιδιοκτήτης καταστήματος με κινητά τηλέφωνα στο κέντρο της Αθήνας, όπως και δύο αστυνομικοί.