Θεσσαλονίκη: Εικόνες από το σημείο της συμπλοκής με νεκρό 52χρονο – Τον σκότωσαν γιατί τάιζε γατάκια

Ο γιος του θύματος, Γιώργος Μιχαηλίδης ανέφερε ότι οι δύο δράστες, ηλικίας 40 και 42 ετών που είναι αδέρφια με καταγωγή από την Αρμενία

Νέες εικόνες από το σημείο της τραγωδίας στη Νεάπολη με θύμα έναν 52χρονο φέρνει στη δημοσιότητα το πρακτορείο Intime. Στις φωτογραφίες του πρακτορείου μπορείτε να δείτε το σημείο όπου ένας καυγάς μεταξύ του 52χρονου και δύο ανδρών από την Αρμενία κατέληξε στον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του πρώτου.

Ο γιος του θύματος, Γιώργος Μιχαηλίδης ανέφερε ότι οι δύο δράστες, ηλικίας 40 και 42 ετών που είναι αδέρφια με καταγωγή από την Αρμενία, άρχισαν να χτυπούν τον 52χρονο με μπουνιές και κλωτσιές επειδή τάιζε τα γατάκια της γειτονιάς.

«Ο πατέρας μου είχε ένα γραφείο τελετών στη Θεσσαλονίκη στη συμβολή των οδών Μαδύτου και Αγαθουπόλεως, βγήκε να ταΐσει τα γατάκια και εκείνη την ώρα περνούσαν οι δύο Αρμένιοι, οι οποίοι αρχικά φώναζαν στον πατέρα μου ενώ στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν. Οι συγκεκριμένοι άνδρες είχαν προβλήματα με αρκετούς στη γειτονιά και τακτικά έκαναν τσαμπουκάδες», είπε ο κ. Μιχαηλίδης.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε τον 52χρονο, ο οποίος διακομίστηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο. Μάλιστα, ο ίδιος πρόσθεσε ότι «ο πατέρας μου άφησε την τελευταία του πνοή στο ασθενοφόρο».

«Δεν είχε υπάρξει παλαιότερα αντίστοιχο περιστατικό ξυλοδαρμού με τον πατέρα μου, εκτός και αν δεν το γνωρίζω. Εκείνοι δεν ήθελαν να ανοίξουμε εκεί το γραφείο τελετών γι αυτό είχαν αυτή την εχθρική συμπεριφορά», συμπλήρωσε ο κ. Μιχαηλίδης.

Πάντως, για το συμβάν συνελήφθησαν οι δύο άνδρες και την προανάκριση διενεργεί από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.