Πειραιάς: Μεγάλη αναστάτωση από 18χρονη που φώναζε στον δρόμο ότι αναγνώρισε τον βιαστή της

Η 18χρονη είχε λίγες μέρες πριν καταγγείλει σε τμήμα του Πειραιά τον βιασμό της από άγνωστο άντρα

Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσαν φωνές 18χρονης κοπέλας, χθες, Πέμπτη, 11 Μαΐου 2023, στην οδό Χατζηκυριάκου στον Πειραιά καθώς νόμισε πως αναγνώρισε ένα άτομο που φέρεται να την είχε βιάσει.

Πιο αναλυτικά, λίγες ημέρες νωρίτερα η 18χρονη είχε καταγγείλει στην Ασφάλεια Πειραιά τον βιασμός της. Υποστήριξε πως έπεσε θύμα βιασμού στη μέση του δρόμου από έναν άγνωστο άντρα.

Περπατώντας, λοιπόν, εχθές, η κοπέλα στην οδό Χατζηκυριάκου είδε έναν 44χρονο άντρα, τον οποίο θεώρησε ως τον βιαστή της, και έβαλε τις φωνές, ενώ στη συνέχεια τον ακινητοποίησε με τη βοήθεια περαστικών.

Χαρακτηριστικό είναι, δε, ότι όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί, ο 44χρονος προέβαλε αντίσταση δεδομένου ότι δεν μπορούσε να καταλάβει τι γινόταν και γιατί έπρεπε να προσαχθεί.

Το αποτέλεσμα της όλης κατάστασης ήταν να οδηγηθούν όλοι στο Τμήμα Ασφαλείας Δημοτικού Θεάτρου. Όταν έφτασαν εκεί η 18χρονη άλλαξε τα όσα ισχυριζόταν σχετικά με το ότι ο άντρας αυτός είναι το άτομο που είχε καταγγείλει για βιασμό.

Έτσι, δεν του ασκήθηκε δίωξη για κάποιο σεξουαλικό έγκλημα. Του ασκήθηκε, όμως, δίωξη για απείθεια καθώς αντιστάθηκε στους αστυνομικούς.