Μπόρις Κλέιμαν: Ελεύθερος αφέθηκε ο ποδοσφαιριστής για τον βιασμό 17χρονης

Ελεύθερος αφέθηκε ο Μπορίς Κλέιμαν μετά την απολογία του ενώ του επιβλήθηκε εγγύηση ύψους 20.000 ευρώ

Ο ποδοσφαιριστής αντιμετωπίζει τις κατηγορίες του βιασμού, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου αλλά και της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών ουσιών προς ίδια χρήση.

Ο τερματοφύλακας οδηγήθηκε στο ανακριτικό γραφείο χθες στις 10 το πρωί, αλλά πέρασε στο ανακριτικό γραφείο μετά τις 14:00, καθώς ανέμενε να ολοκληρωθούν οι καταθέσεις δύο μαρτύρων που πρότεινε προς υπεράσπισή του.

Πρόκειται για τον συμπαίκτη του, Ροντρίγκο Εσκοβάλ, ο οποίος υποστήριξε ότι η ανήλικη προσέγγισε τον ποδοσφαιριστή κι εκείνος την έδιωξε. «Η κοπέλα είναι εκείνη που το έσπρωξε επειδή εκείνος δεν την ήθελε, της είπε πως είναι παντρεμένος με παιδιά και ήθελε να τον αφήσει ήσυχο. Ήταν μεθυσμένη και δεν ήθελε (να τον αφήσει) και φώναζε.

Τότε ένας από τους φίλους της έβγαλε ένα μαχαίρι και πήγαν έξω. Δεν ψάχναμε μπελάδες. Ο Μπόρις δεν την άγγιξε, εκείνη τον άρπαξε από το χέρι κι εκείνος την απέφυγε» είπε ο ποδοσφαιριστής του Βόλου.

Προς υπεράσπιση του κατηγορουμένου γκολκίπερ κατάθεσε και ο φυσιοθεραπευτής Ηλίας Τιμπαλάκης. «Είναι όλα ψέματα. Ένας από τα αγόρια της παρέας της ήταν θυμωμένος, που εκείνη καθόταν μαζί του και τον ακολουθούσε, έτσι εκείνος απαίτησε από κείνη να φτιάξει μία ιστορία. Ήμουν μαζί του όλο το βράδυ, δεν φύγαμε ο ένας από τον άλλον καθόλου. Αυτοί είπαν στα media πως υπήρχαν θέσεις VIP και τέτοια, ούτε αυτό είναι αλήθεια. Ήμασταν όλοι στο ίδιο μέρος όπου όλοι μπορούσαν να μας δουν. Χορεύαμε και πείναμε» είπε χαρακτηριστικά.