Θεσσαλονίκη: Του έκοψε κλήση και τον πάτησε στο πόδι με το αμάξι

Θεσσαλονίκη: Επεισόδιο μεταξύ δημοτικών αστυνομικών και ενός 62χρονου οδηγού που στάθμευσε παράνομα στη Λεωφόρο Στρατού σημειώθηκε χθες το πρωί στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα ο ένας εκ των τριών δημοτικών αστυνομικών να τραυματιστεί ελαφρά.

Το περιστατικό διαδραματίστηκε πρωινές ώρες χθες, όταν οι τρεις δημοτικοί αστυνομικοί εντόπισαν το όχημα με τον 62χρονο να είναι παράνομα σταθμευμένο. Όταν οι δημοτικοί αστυνομικοί τού βεβαίωσαν παράβαση, ο 62χρονος εξύβρισε τους δύο ενώ παράλληλα εκκίνησε το όχημά του, με αποτέλεσμα η ρόδα του αυτοκινήτου να πατήσει το πόδι του τρίτου, ο οποίος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Στο σημείο μετέβησαν ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Δαγκλής και ο προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας Μιχάλης Αλαγιώτης, ενώ κλήθηκε και η αστυνομία, η οποία με γερανό απομάκρυνε το όχημα.

Μετά από έρευνα εντοπίστηκε το σπίτι όπου διέμενε ο 62χρονος, ο οποίος όμως δεν βρέθηκε εκεί. Ο 62χρονος συνελήφθη λίγο αργότερα όταν πήγε να πάρει το όχημά του από την Τροχαία.

«Είναι απαράδεκτο το 2023 σε μια συντεταγμένη πολιτεία με κανόνες και νόμους να βλέπουμε τέτοιες συμπεριφορές όταν ένστολοι πολίτες, δημοτικοί αστυνομικοί στην προκειμένη περίπτωση, κάνουν το αυτονόητο, τηρούν τους νόμους για το καλό όλων μας. Για μια κλήση του ΚΟΚ κινδύνεψαν ανθρώπινες ζωές. Καταδικαστέα αυτή η πράξη τού παραβάτη και ελπίζουμε να μην ξανασυναντήσουμε τέτοια θλιβερά φαινόμενα. Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε ανθρώπινη ζωή», δήλωσε στη Voria.gr ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Δαγκλής.