Δύο συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών στην Αττική – Πώς τους «ξετρύπωσε» η ΕΛΑΣ

Δύο άνδρες ηλικίας 35 και 39 ετών συνελήφθησαν σε περιοχές της Αττικής για κατοχή και διακίνηση ακατέργαστης κάνναβης

Για κατοχή και διακίνηση ακατέργαστης κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής συνελήφθησαν 2 άνδρες από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών σε συνεργασία με την Ομάδα Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής.

Οι δύο άνδρες ηλικίας 35 και 39 ετών συνελήφθησαν σε περιοχές της Αττικής για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, ενώ οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 93 κιλά και 930 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο δράσεων για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών προερχόμενων από την Ομάδα Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής, αναφορικά με τη δράση ατόμων που δραστηριοποιούνταν στην διακίνηση ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, καθώς και στην εξαγωγή αυτών στην Τουρκία, εντοπίστηκαν οι κατηγορούμενοι και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δραστηριότητα.

Η σύλληψή τους πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο συντονισμένων και διαδοχικών αστυνομικών επιχειρήσεων βραδινές ώρες της 10/04/2023 και πρωινές ώρες της 11/04/2023, ενώ στις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε όχημα και οικία, συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• 93 κιλά και 930 γραμ. ακατέργαστης κάνναβης,
• 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,
• 2 κινητά τηλέφωνα,
• αυτοκίνητο,
• 300 ευρώ και
• πλήθος νάιλον συσκευασιών.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγούνται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.