Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός που έκανε διακίνηση ναρκωτικών – Σε εξέλιξη ΕΔΕ στην ΕΛ.ΑΣ.

Ο αστυνομικός που κατηγορείται ότι έκανε διακίνηση ναρκωτικών τέθηκε σε διαθεσιμότητα

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο αστυνομικός που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ την ίδια ώρα διεξάγεται ΕΔΕ στην ΕΛΑΣ έτσι ώστε να εξιχνιαστεί πλήρως η υπόθεση. Ο αστυνομικός ήταν ιδιαίτερα γνωστός στο σώμα για ανάρμοστες συμπεριφορές, αλλά και για τις σχέσεις που είχε με διάσημο τράπερ.

Το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης αναμένεται να δώσει εξηγήσεις στον Ανακριτή, όπως και οι υπόλοιποι πέντε συλληφθέντες για την υπόθεση.

Πώς αποκαλύφθηκε η δράση του αστυνομικού

Η φυσική αλλά και διακριτική παρακολούθηση των «αδιάφθορων» αποκάλυψε τα κρυφά μεροκάματα που έβγαζε ο αστυνομικός με τα αρχικά Δ.Σ

Φορούσε τη στολή, έμπαινε στο περιπολικό και πήγαινε για υπηρεσία με σκοπό να πατάξει το έγκλημα. Έτσι τουλάχιστον νόμιζαν όσοι γνώριζαν τον αστυνομικό, που να φανταστούν ότι αυτό ήταν το καλύτερο καμουφλάζ για τη δράση του.

Η φυσική αλλά και διακριτική παρακολούθηση των «αδιάφθορων» αποκάλυψε τα κρυφά μεροκάματα που έβγαζε ο αστυνομικός με τα αρχικά Δ.Σ. Μάλιστα, την ημέρα της σύλληψής του, του πέρασαν χειροπέδες την ώρα που προχωρούσε σε μια ακόμη διακίνηση εν ώρα υπηρεσίας. Πελάτης; Ενας συνάδελφός του, ειδικός φρουρός.

Ο αστυφύλακας για να ξεφύγει από τα ραντάρ των συναδέλφων του, όταν έκλεινε τις παραγγελίες, μιλούσε με τους εξής κωδικούς που αποκαλύπτει το Newsbomb.gr: Η κάνναβη ήταν «πεσκέσι» ή «τσαγάκι» ή «άσος», «αέρας» ήταν όταν η πληρωμή δεν γινόταν επί τόπου, «κάδε» ήταν τα δέκα γραμμάρια ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται πως έχει παραδεχθεί τις πράξεις του όχι όμως ότι είχε οικονομικό όφελος από όλες τις διακινήσεις.

Το βίντεο κλιπ στο οποίο συμμετείχε ο αστυνομικός

Ο αστυνομικός ήταν γνωστός στο Σώμα για την …ανάρμοστη συμπεριφορά του αλλά και για τις στενές επαφές που είχε με γνωστό τράπερ. Σύμφωνα με πληροφορίες, εργαζόταν ως προσωπική του ασφάλεια ενώ άλλες φορές συμμετείχε στα βίντεοκλιπ του φορώντας μάσκα και κουκούλα. Και δεν είναι ο μόνος τράπερ που γνώριζε. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί υπάρχουν φωτογραφίες και με άλλους τράπερ. Εκτός όμως απο τις …κοινωνικές του επαφές, στο instagram ο αστυνομικός – bodybuilder διαφήμιζε και τα τατουάζ του, όπως και το γυμνασμένο του σώμα.

Εξηγήσεις για τη δράση του θα δώσει το πρωί της Τετάρτης όπως και οι υπόλοιποι πέντε συλληφθέντες, μεταξύ αυτών η σύντροφός του αλλά και ο «πελάτης» ειδικός φρουρός.

Στο videoclip ενός εκ των πιο γνωστών κομματιών του τράπερ Snik, το «Medusa» είχε πάρει μέρος ο αστυνομικός, ο οποίος κατηγορείται ότι έκανε διακίνηση ναρκωτικών, χρησιμοποιώντας το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο.

Ο αστυνομικός φέρεται μάλιστα να ήταν στην προστασία του τράπερ. Στο videoclip, εμφανίζεται δίπλα στον καλλιτέχνη, φορώντας πάντως ένα μαντήλι το οποίο καλύπτει τα χαρακτηριστικά του.

Το videoclip έχει γυριστεί το 2018 και έχει στο youtube 29 εκατομμύρια views.