Συναγερμός στην Πετρούπολη: Εξαφανίστηκε 43χρονος – Αγωνία στην οικογένειά του

Missing Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού: Εξαφανίστηκε ο 43χρονος Νικόλαος Ζήσης από την περιοχή της Πετρούπολης

Στις 05/04/2023 και ώρα 12:08 το μεσημέρι, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Πετρούπολης, ο Νικόλαος Ζήσης, 43 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Νικόλαου Ζήση στις 06/04/2023 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα σήμερα, 07/04/23, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του, καθώς συντρέχουν σοβαροί λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Νικόλαος Ζήσης έχει ύψος 1,60 μ., έχει βάρος 75 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε τζιν παντελόνι, μαύρη μπλούζα και γιλέκο οπού αναγράφεται το όνομα του.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple