Αιγάλεω: Επιχειρηματίας κατηγορείται ότι νάρκωσε και βίασε 18χρονη – Παραδόθηκε στην ΕΛ.ΑΣ.

Το κορίτσι το οποίο είχε ανάγκη για  δουλειά σεζόν έπεσε στα δίχτυα ενός 35χρονου επιχειρηματία που όπως καταγγέλλει εκμεταλλεύτηκε την ευάλωτη κατάσταση της και ασέλγησε σε βάρος της

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Δευτέρας 3/4, όταν η 18χρονη μαζί με φίλη της πήγαν να πιούν ένα ποτό σε κατάστημα με ναργιλέ στην Ηλιούπολη. Εκεί της προσέγγισαν ο δράστης κι ένας φίλος του που κάθονταν στο διπλανό τραπέζι.

Ο 35χρονος πρότεινε στα δυο κορίτσια να εργαστούν στην επιχείρηση που διατηρεί στα Κύθηρα. Η βραδιά κυλούσε ήσυχα. Τα δυο κορίτσια και οι δύο άντρες έγιναν μια παρέα και αποφάσισαν να συνεχίσουν τη νύχτα σε ένα μπαρ στο Κολωνάκι.

Εκεί τους περίμενε ένα γνωστός της 18χρονης και τότε ξεκίνησε ο εφιάλτης του κοριτσιού. Ο 32χρονος φίλος του επιχειρηματία άρχισε να κερνάει ποτά τη 18χρονη. Το κορίτσι άρχισε να ζαλίζεται και να αλλάζει η συμπεριφορά της. Ο φίλος του επιχειρηματία άρχισε να τη θωπεύει σε επίμαχα σημεία με εκείνη να μην μπορεί να αντιδράσει. Όπως εκτιμά το κορίτσι, δεν αποκλείεται να έριξαν ναρκωτική ουσία στο ποτό της.

Γύρω στις 6 το πρωί oι δυο φίλες πήγαν μαζί με τον επιχειρηματία στο σπίτι του φίλου του στο Αιγάλεω. Η 18χρονη ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Όταν ξύπνησε την επόμενη μέρα, αντιλήφθηκε ότι ήταν μισόγυμνη και είχε απώλεια μνήμης. Τότε ο επιχειρηματίας της αποκάλυψε ότι είχαν συνευρεθεί ερωτικά.

Η 18χρονη πήγε στην Ασφάλεια Συντάγματος και έκανε την καταγγελία. Ο 35χρονος εμφανίστηκε αυτοβούλως στο τμήμα με τις αρχές να του περνούν χειροπέδες, ενώ δικογραφία σχηματίστηκε και για τον φίλο του που κέρασε ποτά το κορίτσι.