Λαμία: Έφοδος της Αστυνομίας στον καταυλισμό της Καμηλόβρυσης – Οκτώ συλλήψεις

Η έφοδος της Αστυνομίας, σχεδιάστηκε μετά από καταγγελίες για εκτεταμένη ρευματοκλοπή, οι οποίες και επαληθεύτηκαν

Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στον καταυλισμό τρων Ρομά στην Καμηλόβρυση, στο πλαίσιο της γενικότερης εξόρμησης που είχε σχεδιάσει το προηγούμενο 24ωρο η Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας, σύμφωνα με το πλάνο της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Σύμφωνα με το LamiaReport.gr η συγκεκριμένη έφοδος σχεδιάστηκε μετά από καταγγελίες για εκτεταμένη ρευματοκλοπή, οι οποίες και επαληθεύτηκαν. Συγκεκριμένα, οκτώ (8) άτομα συνελήφθησαν για τη συγκεκριμένη παράβαση.

Μάλιστα σε σύνολο 47 συλλήψεων σε όλη τη Στερεά Ελλάδα, ήταν οι μοναδικές για κλοπή.

Να σημειώσουμε επίσης ότι στις υπόλοιπες αστυνομικές επιχειρήσεις που σχεδιάστηκαν το ίδιο 24ωρο στη Φθιώτιδα, είχαμε ακόμη δέκα (10) συλλήψεις (σύνολο 18), 21 στη Βοιωτία, έξι (6) στην Εύβοια και δύο (2) στη Φωκίδα, κυρίως αλλοδαποί και για παραβάσεις του ΚΟΚ.

Μάλιστα βεβαιώθηκαν και 261 παραβάσεις του κώδικα και συγκεκριμένα, 43 για υπερβολική ταχύτητα, 1 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, 1 για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση, 2 για οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος (μέθη), 1 για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, 3 για αντικανονικού ελιγμούς, 2 για μη χρήση παιδικών καθισμάτων, 4 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 3 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 5 για Κ.Τ.Ε.Ο. και 193 λοιπές παραβάσεις.