Βούλα: Πυροβολισμοί και μαχαιρώματα με τρεις τραυματίες -Αναζητούνται οι δράστες

Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (4/4) στην περιοχή της Βούλας

Συγκεκριμένα περίπου στις 22.30-23.00 η ΕΛ.ΑΣ. δέχτηκε κλήση για πυροβολισμούς στην οδό Νηρέως στη Βούλα, ενώ υπάρχουν δύο τραυματίες από μαχαίρι, και ένας τραυματίας από πυροβόλο όπλο, οι οποίοι έχουν διακομισθεί στο Νοσοκομείο Βούλας.

Οι άνδρες της Αστυνομίας εντόπισαν στο σημείο πέντε κάλυκες και οι αστυνομικοί «βλέπουν» ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών.

Οι δύο τραυματίες από μαχαίρι φέρουν τραύματα στο πόδι και ο άλλος στην κοιλιά. Το δε θύμα που δέχτηκε τις σφαίρες είναι 19 ετών.

Από τις καταθέσεις που έχουν λάβει μέχρι στιγμής οι αρχές διαπιστώνεται ότι ένα άτομο φέρει τραύματα από μαχαίρι στο στήθος, ενώ ένας 19χρονος δέχθηκε σφαίρα στο πόδι, η οποία εκτιμούν ότι είναι από εξοστρακισμό καθώς στο σημείο έπεσαν πολλοί πυροβολισμοί από 9αρι πιστόλι. Άγνωστη είναι η κατάσταση του τρίτου τραυματία, ο οποίος επίσης δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι.

Πληροφορίες λένε ότι ο 19χρονος στο παρελθόν έχει απασχολήσει τις αρχές για ξυλοδαρμό και απείθεια. Ο συγκεκριμένος έχει ελληνική ταυτότητα, όμως είναι γεννημένος στην Αλβανία.

Να σημειωθεί πως από τις καταθέσεις που έχουν λάβει μέχρι στιγμής οι αρχές διαπιστώνεται ότι ένα άτομο φέρει τραύματα από μαχαίρι στο στήθος, ενώ ένας 19χρονος δέχθηκε σφαίρα στο πόδι, η οποία εκτιμούν ότι είναι από εξοστρακισμό καθώς στο σημείο έπεσαν πολλοί πυροβολισμοί από 9αρι πιστόλι. Άγνωστη είναι η κατάσταση του τρίτου τραυματία, ο οποίος επίσης δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι.

Πληροφορίες λένε ότι ο 19χρονος στο παρελθόν έχει απασχολήσει τις αρχές για ξυλοδαρμό και απείθεια. Ο συγκεκριμένος έχει ελληνική ταυτότητα, όμως είναι γεννημένος στην Αλβανία.