Άγριο φονικό στη Θεσσαλονίκη: Εκτέλεσε εν ψυχρώ τη μητέρα του και την άφησε νεκρή μέσα στο όχημά της

Ανατροπή με το έγκλημα στη Θεσσαλονίκη, καθώς ταυτοποιήθηκε ως δολοφόνος, της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή σε αυτοκίνητο, ο 34χρονος γιος της

Από το πρωί της Δευτέρας (4/4) η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης ξεκίνησε έρευνα για τη δολοφονία της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή μέσα σε αυτοκίνητο, στην περιοχή της Χαλκηδόνας.

Η γυναίκα είχε δεχθεί εξ επαφής πυροβολισμό στο κεφάλι, και εν τέλει οι έρευνες κατέληξαν στο ότι ο 34χρονος γιος της είναι ο δράστης της δολοφονίας.

Πώς εντοπίστηκε η νεκρή γυναίκα
Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, στη θέση του συνοδηγού, στην περιοχή της Χαλκηδόνας του νομού Θεσσαλονίκης. Το όχημα εντόπισε υπάλληλος της Διεύθυνσης Γεωργίας περίπου στις 7:45 το πρωί.

Όπως ανέφερε στο Voria.gr, είδε το παρατημένο αυτοκίνητο και αμέσως κάλεσε την αστυνομία καθώς, όπως ο ίδιος σημειώνει, στο συγκεκριμένο σημείο αφήνονται κατά διαστήματα κλεμμένα οχήματα. Ο ίδιος εξήγησε ότι φοβήθηκε για αυτό και δεν πλησίασε περισσότερο και κάλεσε άμεσα την αστυνομία.

Το θύμα πυροβολήθηκε με καραμπίνα από τόσο κοντινή απόσταση που το κρανίο της γυναίκας κονιορτοποιήθηκε. Μάλιστα, οι αστυνομικοί στην πρώτη θέα του πτώματος νόμιζαν ότι είχε αποκεφαλιστεί, σύμφωνα με το Voria.gr.