Θεσσαλονίκη: 22χρονη κατήγγειλε ότι τη βίασε ο ξάδερφός της σε κλαμπ

Θύμα βιασμού σε τουαλέτα ενός κλαμπ της Θεσσαλονίκης κατήγγειλε ότι έπεσε μια 22χρονη κοπέλα από τον 26χρονο ξάδερφό της

Η καταγγελία έγινε στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου χθες και, σύμφωνα με αυτήν, η 22χρονη ενώ βρισκόταν το βράδυ του Σαββάτου σε γνωστό κλαμπ με τον ξάδερφό της πήγαν μαζί στην τουαλέτα του καταστήματος και δίχως να το αντιληφθεί, ο ξάδερφος της σήκωσε τη φούστα της και προέβη σε συνουσία.

Η ίδια ανέφερε ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και δεν θυμάται επακριβώς τα γεγονότα.

Όταν ξύπνησε στο διαμέρισμα που διαμένει στη Θεσσαλονίκη είχε έντονο πόνο στα γεννητικά της όργανα και την περιοχή του πρωκτού και αντιλήφθηκε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από τον ξάδερφό της, σύμφωνα με την ίδια.

Από την ασφάλεια διορίστηκε πραγματογνώμονας-ψυχολόγος για να εξετάσει την καταγγέλλουσα, χορηγήθηκε έγγραφο για ιατροδικαστική εξέταση, κατασχέθηκαν τα ρούχα που φορούσε το βράδυ του Σαββάτου προκειμένου να ερευνηθούν τυχόν ίχνη DNA και οδηγήθηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο Παπαγεωργίου για λήψη ούρων και αίματος.

Από την αστυνομία πραγματοποιείται έρευνα για τον εντιπισμό βίντεο από τον χώρο του κλαμπ, ενώ ο 26χρονος φερόμενος ως δράστης του βιασμού, παρά τις έρευνες των αστυνομικών δεν έχει εντοπιστεί και δεν έχει συλληφθεί.