Ορεστιάδα: Στρατιωτικός κατήγγειλε ξυλοδαρμό από ανήλικο και ο ίδιος κατηγορείται για ασέλγεια

Με μια, το λιγότερο, περίεργη υπόθεση έχουν έρθει αντιμέτωποι οι αξιωματικοί της Ασφάλειας στην Ορεστιάδα, όπου ένας 25χρονος στρατιωτικός εμπλέκεται με έναν 14χρονο ανήλικο και υπάρχουν αλληλοκατηγορίες

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 25χρονος στρατιωτικός προσήλθε στην Ασφάλεια της Ορεστιάδας και προχώρησε σε καταγγελίες. Ο στρατιωτικός υποστήριξε πως συνάντησε έναν άγνωστο, νεαρής ηλικίας, με τον οποίο είχαν γνωριστεί σε μια διαδικτυακή εφαρμογή. Οι δύο τους πήγαν μαζί σε μια αποθήκη του ΟΣΕ στην Ορεστιάδα, όπου ήρθαν σε επαφή.

Στη συνέχεια, όπως καταγγέλλει ο 25χρονος στρατιωτικός, ο άγνωστος τον καταδίωξε, τον χτύπησε με γροθιές στο πρόσωπο και στο σώμα και επιχείρησε να του κλέψει το κινητό τηλέφωνο. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον νεαρό, ο οποίος ήταν μόλις 14 ετών και αφού προσήχθη στη συνέχεια ομολόγησε.

Η δικογραφία έχει σχηματιστεί σε βάρος και των δύο, ενώ αμφότεροι συνελήφθησαν. Ο 25χρονος στρατιωτικός κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, ενώ ο 14χρονος κατηγορείται για επικίνδυνη σωματική βλάβη. Ο στρατιωτικός νοσηλεύεται φρουρούμενος από τη Στρατονομία στο στρατιωτικό νοσοκομείο στο Διδυμότειχο.