Τροχαίο στη λεωφόρο Αλεξάνδρας – Τρεις κοπέλες τραυματίες – Οι δυο δίνουν μάχη για τη ζωή τους

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, στο ύψος του Πεδίον του Άρεως

Τροχαίο ατύχημα έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής στη λεωφόρο Αλεξάνδρας. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, στο ύψος του Πεδίον του Άρεως.

Από τη σύγκρουση το ένα αυτοκίνητο καρφώθηκε σε κολώνα και γι’ αυτό στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική. Μάλιστα, απεγκλωβίστηκαν οι τρεις επιβάτες του οχήματος και διακομίσθηκαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Οι τρείς κοπέλες είναι ηλικίας 21, 22 και 23, ετών, οι δύο μάλιστα είναι αδελφές Αλβανικής καταγωγής, και η τρίτη είναι φίλη τους. Ενεπλάκησαν στο τροχαίο τα ξημερώματα, μετά από νυχτερινή διασκέδαση κι έχοντας καταναλώσει αρκετή ποσότητα αλκοόλ, όπως προκύπτει από τις αιματολογικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν.

Η μία από τις αδελφές και η φίλη τους νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση διασωληνωμμένες, ενώ η τρίτη κοπέλα χειρουργείται από ορθοπεδικούς, έχοντας υποστεί σοβαρά κατάγματα στα χέρια και τα πόδια της.

Το τροχαίο συνέβη, σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου επιχείρησε αναστροφή στο σημείο όπου πραγματοποιήθηκε η σύγκρουση, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στο ύψος της οδού Μουστοξύδη.

Λόγω του τροχαίου η ΕΛΑΣ προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, στο ρεύμα προς Πατησίων, αλλά πλέον η κίνηση έχει αποκατασταθεί.