Καβάλα: Ισόβια στον 55χρονο που δολοφόνησε τη φαρμακοποιό σύζυγό του

Ισόβια χωρίς κανένα ελαφρυντικό επέβαλε το δικαστήριο στον 55χρονο για τη δολοφονία της 43χρονης συζύγου του μέσα στο φαρμακείο που διατηρούσε στην Καβάλα τον Μάιο του 2022

Η εκδίκαση της υπόθεσης έγινε σήμερα στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κοζάνης. Η 43χρονη Αΐντα δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, στις 5 Μαΐου, στο χωριό Πηγές Καβάλας. Ο 55χρονος την τράβηξε στο καμαράκι του φαρμακείου. Ακολούθησαν τριάμισι, μαρτυρικά, λεπτά για τη μητέρα, η οποία βρίσκει βασανιστικό θάνατο στα χέρια του συζύγου της, που τη στραγγάλισε!

Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά τις προηγούμενες ημέρες, η δολοφονία της είχε καταγραφεί και σε βίντεο από κάμερες ασφαλείας του φαρμακείου. Ο 55χρονος, που στραγγάλισε τη μητέρα των παιδιών του όταν εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν, και στη συνέχεια επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του, παρουσιάστηκε στην απολογία του χωρίς κανένα ίχνος μεταμέλειας.

«Την ώρα της απολογίας του γέλασε πέντε φορές ενώ δεν δάκρυσε ποτέ. Προσέβαλε τη μνήμη της γυναίκας του. Σκότωσε τη γυναίκα του, τη μητέρα των παιδιών του για δεύτερη φορά. Την πρώτη με τα ίδια του τα χέρια και τη δεύτερη με τα λόγια του στο δικαστήριο», είχε πει ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης Αΐντα, Μανώλης Βονικάκης.

Το ζευγάρι είχε δύο παιδιά ηλικίας 6 και 10 ετών και η γονική μέριμνα ανατέθηκε στους θείους των μικρών.