Πάτρα: Ανήλικοι βρήκαν χρήματα και συνελήφθησαν – Νέα απάτη 23.000 ευρώ με θύμα 50χρονη

Σε μπελάδες μπήκαν 6 ανήλικοι που βρέθηκαν στην Ασφάλεια Πατρών – Νέα απάτη σε βάρος 50χρονης

Στην Ασφάλεια Πατρών έξι αγόρια ηλικίας 14 έως 19 χρονών, που βρήκαν χρήματα και τα κράτησαν. Νέα καταγγελία στην Αστυνομία για απάτη ύψους 23.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει το pelop.gr, η εύρεση χρηματικού ποσού περίπου 500 ευρώ από μια παρέα 6 παιδιών, έξω από κατάστημα στην Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα, τους έβαλε σε μπελάδες. Χθες το απόγευμα, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», τα αγόρια ηλικίας 14 έως 19 ετών, βρήκαν τα χρήματα και δίχως δεύτερη σκέψη τα κράτησαν. Η κίνησή τους έγινε αντιληπτή και σε συνδυασμό με άνδρα που είχε ενημερώσει για την απώλεια του ποσού, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία. Άνδρες της Άμεσης Δράσης και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν τα αγόρια και τα μετέφεραν στην Ασφάλεια Πατρών, για τα περαιτέρω.

Της πήραν 23.000 €

Ο άνδρας που επικοινώνησε τηλεφωνικά με 50χρονη από την Πάτρα, της συστήθηκε ως υπάλληλος της ΔΕΔΔΗΕ, ενημερώνοντάς τη πως δικαιούται επιστροφή φόρου. Η γυναίκα πείσθηκε και επιβεβαίωσε προσωπικά της στοιχεία σε μήνυμα που έλαβε στο μέιλ της. Αποτέλεσμα ήταν 23.000 ευρώ να εξαφανιστούν από τον τραπεζικό λογαριασμό της.