Νέα Σμύρνη: «Φιλική τιμή 100 ευρώ» – Σοκάρει με την κατάθεσή της η 14χρονη

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για την υπόθεση μαστροπείας της 14χρονης, ενώ αναζητά τον 30χρονο «Ρουσλάν»

Συνεχίζονται οι έρευνες για την υπόθεση μαστροπείας της 14χρονης από τη Νέα Σμύρνη, η οποία φέρεται να το «έσκαγε» από τη δομή φιλοξενίας που έμενε και να οδηγούταν από τους μαστροπούς της σε ξενοδοχείο.

Στην κατάθεσή της, η ανήλικη ανέφερε ότι είχαν αναρτήσει προφίλ της με ψεύτικα στοιχεία στο ίντερνετ για να προσελκύουν άτομα. Μάλιστα, μίλησε και για τις «αμοιβές».

«Μου είχαν πει ότι έχουν μια ιστοσελίδα που είναι κορίτσια και πληρώνονται από αυτό. Χρειαζόμουν τα λεφτά και μου είπαν ότι θα είχα απόλυτη προστασία από αυτούς. Για τους “φίλους” η τιμή θα ήταν 100 ευρώ την ώρα σε κάποιο ξενοδοχείο και για τους ξένους 120 με 150 ευρώ. ‘Ενα μερίδιο θα το έπαιρνα εγώ και ένα αυτοί. Θα με βάζανε στο site με ηλικία 18 και όνομα Μαρία, Ναταλία ή Κατερίνα», κατέθεσε η 14χρονη.

Στο εγκληματολογικό της ΕΛΑΣ κάνουν «φύλλο και φτερό» κινητά, sms, βίντεο και συνομιλίες των τριών συλληφθέντων στα social media, ενώ η Αστυνομία αναζητά τον 30χρονο «Ρουσλάν» που φέρεται να είναι ένας από τους βιαστές της 14χρονης.

«Πήγαμε σε ξενοδοχείο στην Ελευσίνα. Μου είχαν πει οτι θα μου έδιναν σπίτι και ρούχα. Ο “Ρουσλάν” ειναι Ρωσο-τούρκος, μου είχε συστηθεί ως “Δημήτρης”. Αν τους έβλεπα τώρα, θα τους ρωτούσα γιατί με τράβηξαν βίντεο, τι θα κέρδιζαν;» είπε η ανήλικη στην κατάθεσή της.

Σύμφωνα με το MEGA, το κορίτσι ζήτησε η ίδια να εξεταστεί παρουσία παιδοψυχολόγου, ενώ στην κατάθεσή της ανέφερε ότι οι μαστροποί είχαν προσεγγίσει και άλλες κοπέλες, τις οποίες εντόπιζαν μέσω εφαρμογής γνωριμιών.