Θεσσαλονίκη: Κορίτσια ξυλοκόπησαν συμμαθήτριά τους και ανέβασαν βίντεο στο TikTok

Μια παρέα κοριτσιών σε σχολείο του Ευόσμου Θεσσαλονίκης τραμπούκισε και ξυλοκόπησε συμμαθήτρια, η οποία σύμφωνα με καταγγελία των γονέων της, έχει πέσει επανειλημμένα θύμα των εν λόγω κοριτσιών

Οι μαθήτριες έστησαν καρτέρι στην συνομήλική τους και την ξυλοφόρτωσαν, με μία εξ αυτών να τραβά και βίντεο με το κινητό της τηλέφωνο. Στη συνέχεια, η τραμπούκικη παρέα των νεαρών ανέβασε το βίντεο στο TikTok για να επιδείξουν τα «κατορθώματά» τους και να διαπομπεύσουν το κορίτσι.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, οι γονείς της κοπέλας έχουν προχωρήσει σε καταγγελία τόσο στις Αρχές όσο και στους επικεφαλής της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ενώ ανέφεραν πως αυτή ήταν η πολλοστή φορά που το παιδί τους δέχεται bullying από τα… κορίτσια.

Στο βίντεο, φαίνεται μία εξ αυτών, να τραβάει από τα μαλλιά το θύμα, να το πετάει κάτω και να συνεχίζει να την διαπομπεύει. Η κοπέλα βρισκόταν μέσα σε μία πιτσαρία και την έσυραν έξω από τα μαλλιά. Τα κορίτσια φοιτούν στη Γ’ Γυμνασίου. Όπως είπαν οι γονείς της μαθήτριας, άλλες φορές της είχαν βάλει σκουπίδια στην τσάντα, είχαν αποπειραθεί να της κάψουν τα μαλλιά, ενώ την έχουν ξαναχτυπήσει κι άλλες φορές. Η σχολική βία έχει γίνει πλέον ανεξέλεγκτη κι εύλογα όλοι οι γονείς τρέμουν για το τι θα αντικρίσουν όταν τα παιδιά τους θα επιστρέψουν στο σπίτι από την καθημερινή τους παρουσία στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας…

«Της έστησαν καρτέρι, την τράβηξαν από μία πιτσαρία, την πήγαν πίσω από το δημαρχείο Ευόσμου και μια κοπέλα την χτύπησε στο κεφάλι και το ανέβασε στο tik tok», δήλωσε στην ΕΡΤ3 ο συνήγορος της οικογένειας της κοπέλας, Αθανάσιος Χατζάκος.