Αιματηρή συμπλοκή: Οδηγός ταξί επιτέθηκε σε ανιψιά του και μαχαίρωσε τον άνδρα της

Ηράκλειο Αττικής: Το περιστατικό σημειώθηκε στις 12 Μαρτίου, ενώ σύμφωνα με καταγγελία ο οδηγός ταξί είχε στήσει καρτέρι στον άνδρα και την σύζυγό του, η οποία είναι ανιψιά του φερόμενου ως δράστη

Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε στο Ηράκλειο Αττικής με θύμα έναν 45χρονο και την σύζυγό του, που δέχθηκαν επίθεση από οδηγό ταξί, με τον οποίο μάλιστα τους συνδέει οικογενειακή σχέση.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 12 Μαρτίου, ενώ σύμφωνα με καταγγελία ο οδηγός ταξί είχε στήσει καρτέρι στον άνδρα και την σύζυγό του, η οποία είναι ανιψιά του φερόμενου ως δράστη.

Προηγήθηκε λεκτική επίθεση σε βάρος της ανιψιάς του και στη συνέχεια την έσπρωξε με τον 45χρονο να μπαίνει μπροστά της για να την προστατέψει.

Τότε ο ταξιτζής, σύμφωνα με το Έθνος, έβγαλε μαχαίρι τραυματίζοντας τον 45χρονο στον λαιμό και την κοιλιακή χώρα σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μπροστά στα έντρομα μάτια του 13χρονου γιου του ζευγαριού.

Αφού τραυμάτισε τον 45χρονο ο 62χρονος επιτέθηκε εκ νέου στην ανιψιά του, την οποία έριξε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή με το επαγγελματικό του αυτοκίνητο.

Αφότου ο άνδρας εξαφανίστηκε, στο σημείο έφτασαν η σύζυγος και η κόρη του, οι οποίες εξαπέλυσαν λεκτική επίθεση, με βαρείς χαρακτηρισμούς στον ανήλικο γιο των θυμάτων, ο οποίος είχε ήδη καλέσει την αστυνομία για να καταγγείλει την επίθεση που δέχθηκαν οι γονείς του.

Ο ανήλικος κατήγγειλε το περιστατικό, ωστόσο ο δράστης δεν συνελήφθη με την διαδικασία του αυτοφώρου, αλλά παραδόθηκε δύο μέρες μετά τη λήξη του.

Παρόλαυτα, φαίνεται πως κυκλοφορεί ελεύθερος, ενώ ο 45χρονος που δέχθηκε την επίθεση με το μαχαίρι μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό.

Σε βάρος του οδηγού ταξί έχει σχηματιστεί δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη.