Μπαλάσκας για προπονητή Ταε Κβο Ντο: «Ελέγχεται αν βιντεοσκοπούσε ο προπονητής τις συνευρέσεις»

Για τη νέα υπόθεση βιασμών ανήλικων κοριτσιών, που αποκαλύφθηκε την Τετάρτη, στην Ηλιούπολη και τις κινήσεις της Ελληνικής Αστυνομίας μίλησε ο Σταύρος Μπαλάσκας

Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρος Μπαλάσκας μίλησε για την σοκαριστική υπόθεση στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» και αναφέρθηκε στον χαρακτήρα του προπονητή αλλά και πως προσέγγιζε τα κορίτσια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 44χρονος προπονητής Ταε Κβον Ντο, ο οποίος συνελήφθη και κατηγορείται για βιασμούς ανήλικων κοριτσιών, στην Ηλιούπολη, είναι πατέρας ενός ανήλικου παιδιού. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες, καθώς η ποινική δίωξη που ασκήθηκε εναντίον του περιλαμβάνει αδικήματα για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

Σχετικά με την υπόθεση ανέφερε ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής: «Ήταν ένας εμφανίσιμος άνθρωπος. Έκανε μικρά κοριτσάκια να τον ερωτευτούν. Έχουν γίνει πέντε καταγγελίες, αλλά εικάζεται ότι κι άλλα παιδάκια έχουν πέσει στα δίχτυα του προπονητή Ταε Κβον Ντο».

Σχετικά με την εξέλιξη των ερευνών ο κ. Μπαλάσκας ανέφερε ότι έχουν κατασχεθεί τα λάπτοπ, κάρτες και κινητά και ελέγχεται αν βιντεοσκοπούσε ο προπονητής τις συνευρέσεις του με τις αθλήτριες.